SKU: A3-41D

Mașină de rindeluit la grosime HAMMER A3 41D, lățime max. 406 mm

3,830.00  fără TVA

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Hammer A3 41D, mașină de rindeluit la grosime: Soluția profesională pentru rindeluire la grosime pentru ateliere mici și mijlocii la un preț accesibil

Mașina de rindeluit la grosime A3 41D de la Hammer a fost special proiectată pentru a oferi o soluție de grosime accesibilă atelierelor mici și mijlocii. Cu o lățime de prelucrare de 406 mm, ai rezultate garantate la rindeluirea la grosime la cel mai mic preț și prelucrări în condiții de siguranță pe întreaga lungime a mesei de rindeluit.

Apreciată pentru ușurința de utilizare și precizie într-un spațiu redus, Hammer A3 41D are și alte avantaje, precum sistemul de cuțite cu auto-aliniere ce permite schimbarea celor 3 cuțite fără ajustări în doar câteva secunde. Rezultatul va satisface chiar și ochiul cel mai critic.

 

  Calitate austriacă

Mașina de rindeluit la grosime este produsă 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck doar cu materiale de calitate.

  Garanție extinsă pentru utilaj și arborele de prelucrare

Prelucrează pentru mai mult timp fără griji cu garanțiile extinse oferite prin Programul G+: 2 ani garanție Hammer pentru utilaj și 3 ani garanție pentru arborele elicoidal de rindeluire Silent-Power®.

✓  Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

  Soluția potrivită pentru ateliere mici și mijlocii

Mașina de rindeluit la grosime A3 41D de la Hammer este destinată atelierelor mici și mijlocii, cu spațiu redus în atelier, care își doresc calitate și precizie la un preț accesibil.

 

Ai garanția suprafețelor perfect plane: arbore cu 3 cuțite cu auto-aliniere și arbore elicoidal Silent-Power®

Inima oricărei mașini de rindeluire este arborele de prelucrare. De aceea, inginerii austrieci au creat soluții unice în piață care nu doar să ofere precizie de prelucrare, ci și economie de timp prin schimbarea rapidă a cuțitelor, costuri reduse de întreținere și durată mare de viață.

Arbore de rindeluire cu 3 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor (standard) 

Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timdatorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus al consumabilelor datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (Opțional) 

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

 

Ai cele mai generoase dimensiuni de prelucrare din clasa sa: 406 mm lățime, grosime de prelucrare de 225 mm

Prin dimensiunile de prelucrare, A3 41D una dintre cele mai mari din clasa sa, ceea ce o recomandă pentru degroșarea pieselor cu dimensiuni mari. Cu A3 41D poți prelucra piese cu înălțime maximă de 225 mm și lățime de 406 mm.

 

 

Reglezi rapid, ușor și precis masa de rindeluire: roată de mână cu ceas

Reglezi simplu și rapid înălțimea mesei de degroșare cu ajutorul roții de mână integrate perfect în designul mașinii. Pentru setarea cu precizie de zecime de milimetru a înălțimii mesei, poți opta pentru roată de mână cu ceas digital încorporat (opțional).

 

 

Ai stabilitate în prelucrare: masă din fontă masivă

Masa de rindeluire la grosime este realizată din fontă masivă nervurată care preia vibrațiile ceea ce contribuie la stabilitate în timpul prelucrării și, implicit, la precizia de degroșare. Lățimea mesei de rindeluit la grosime este echivalentă cu lățimea arborelui de prelucrare, ceea ce permite folosirea acesteia la maximum.

Cu mașina de rindeluit la grosime HAMMER A3 41D beneficiezi de o prelucrare curată: exhaustare eficientă

Construcția aerodinamică a capotei și diametrul mare de exhaustare de 120 mm garantează extragerea eficientă a așchiilor, inclusiv ale celor mai mari rezultate în urma prelucrării la adâncimea maximă de 4 mm la o singură trecere. Exhaustarea eficientă contribuie la creșterea duratei de viață a întregului echipament pentru că eviți depunerea de rumeguș pe componentele mașinii.

 

 

Ai garanția unei durate mari de viață și valoare mare de revânzare: calitate și fiabilitate

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru fiabilitate și precizie, iar mașina de rindeluit la grosime Hammer A3 41D nu se lasă mai prejos. Beneficiezi de o durată de viață îndelungată a utilajului și costuri mici de întreținere pentru mult timp.

Vezi mai jos toate specificațiile tehnice și alege opțiunile potrivite pentru tine.

Din aceeași gamă, vezi și mașină de rindeluit – Hammer A3 41A și mașină combinată pentru rindeluire și rindeluire la grosime Hammer A3 41. Alege-o pe cea potrivită nevoilor tale actuale de prelucrare.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 270 kg
Lățime maximă

406 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de rindeluit la grosime HAMMER A3 41D, lățime max. 406 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *