SKU: HS950

Mașină de șlefuit cu bandă verticală oscilantă HAMMER HS 950 cu masă înclinabilă 0-90 grade, motor 2.2 kW, bandă abrazivă de 2.515 x 150 mm

1,880.00  fără TVA

Livrare în 2-4 zile lucrătoare | 1 buc

Hammer HS 950, mașină de șlefuit cu bandă verticală oscilantă: Flexibilitate în șlefuirea canturilor, la cel mai accesibil preț pentru atelierele mici

Mașina de șlefuit HS 950 din gama Hammer a fost special proiectată pentru a oferi o soluție accesibilă atelierelor mici sau la început de drum. Înclinarea mesei de șlefuire între 0°-90°, reglarea înălțimii mesei și viteza benzii abrazive de 17 m pe secundă permit procesarea rapidă și ușoară a canturilor, cu cel mai bun raport preț/performanță.

 

 

✓   Calitate 100% austriacă

Mașina de șlefuit Hammer HS 950 este produsă 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate, de la furnizori certificați.

✓   Garanție extinsă de 2 ani Hammer

Concentrează-te pe dezvoltarea afacerii și pe ceea ce e mai important pentru tine, de restul ne ocupăm noi. Beneficiezi de garanție extinsă de 2 ani pentru echipament prin programul G+ al Felder Gruppe România.

✓   Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service  

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓   Proiectată și optimizată pentru atelierele mici sau la început de drum

Dacă ești la început de drum sau pur și simplu ai un spațiu redus în atelier, mașina de șlefuit HS 950 poate fi alegerea potrivită pentru tine. Construcția compactă și dotările profesionale îți garantează precizie în prelucrare și calitate austriacă la un preț accesibil.

 

Ai garanția stabilității în prelucrare: construcție solidă cu masă din fontă masivă

Mașina de șlefuit pe cant Hammer HS 950 are o construcție solidă cu masă din fontă masivă ce asigură stabilitate maximă în prelucrare, iar banda de șlefuire oscilantă este angrenată de un motor oscilant independent pentru a asigura eficiență maximă în prelucrare. Oscilația benzii poate fi oprită și pornită în funcție de nevoile tale de prelucrare, iar acest lucru contribuie și la prelungirea duratei de utilizare a benzii abrazive.

 

Prelucrezi și piese mari cu ușurință: masă de lucru de 855 x 300 mm, bandă abrazivă cu lungime de2.515 mm și lățime de 150 mm

Masa de lucru de 855 mm lungime și 300 mm lățime și banda de șlefuire oscilantă cu lățimea de 150 mm îți permit prelucrarea ușoară și rapidă a canturilor pieselor de dimensiuni mari dintr-o singură trecere.

 

Reglezi ușor înălțimea de lucru: masă de prelucrare cu reglare pe înălțime între 0-150 mm

Cu mașina de șlefuit pe cant HS 950 prelucrezi ușor și rapid marginile pieselor pentru că masa de șlefuire se reglează pe înălțime cu intervalul de reglare între 0-150 mm. Astfel, reglezi ușor înălțimea de șlefuire în funcție de grosimea piesei pe care o prelucrezi.

 

Obții rezultate perfecte într-un timp scurt: viteza benzii de șlefuire de 17 m/sec

Cu HS 950 câștigi timp în prelucrare datorită vitezei mari a benzii abrazive de 17 m/sec care te ajută să obții rezultatele pe care ți le dorești dintr-o singură trecere a piesei.

 Cu mașina de șlefuit cu bandă verticală oscilantă HAMMER HS 950 ești flexibil în prelucrare: șlefuiești canturi tăiate în unghi sau pe curb

Cu HS 950 vei obține șlefuirea perfectă a marginilor pieselor tăiate în unghi. Masa de lucru se înclină cu ușurință în orice unghi între 0˚- 90˚ , astfel încât să poți prelucra perfect orice tip de cant înclinat. Există și opritori prestabiliți pentru înclinarea mesei, iar unghiurile setate pot fi citite pe scala cu gradație care se află pe partea laterală a mașinii.

 

De asemenea, ai posibilitatea de a echipa mașina cu un dispozitiv de prelucrare în unghi potrivit pentru mese cu profile de fixare cu lățime de 15 mm. Acesta permite montarea unei rigle de bazare pentru o și mai bună fixare a pieselor în timpul prelucrării.

 

Dacă ai nevoie de suprafețe curbe perfect șlefuite, mașina de șlefuit pe cant Hammer HS 950 este echipată cu o masă suplimentară pe partea stângă pentru prelucrarea pe curb. Masa poate fi reglată pe înălțime.

 

Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 165 kg
Lățime maximă

150 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină de șlefuit cu bandă verticală oscilantă HAMMER HS 950 cu masă înclinabilă 0-90 grade, motor 2.2 kW, bandă abrazivă de 2.515 x 150 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *