SKU: G330

Mașină profesională de aplicare cant pe drept FELDER G 330, grosimea foliei 0,4-3 mm, grosimea piesei 10-45 mm, 3 grupuri de prelucrare

Livrare în 2-4 zile lucrătoare | 1 buc

Felder G 330, mașină profesională pentru aplicarea cantului: Soluția profesională de aplicarea cantului pentru atelierele mici cu cerințe mari

Mașina pentru aplicarea cantului Felder G 330 este soluția profesională potrivită pentru atelierele mici de mobilă sau cu spațiu redus de lucru care își doresc o soluție completă de căntuit. Cu o lungime totală de 2,4 metri, sistem de reglare rapidă a grosimii foliei de cant Felder Quick-Set®, frezare sus și jos, 2 grupuri de finisare individuale disponibile și viteză de avans de 8 m/min, Felder G 330 asigură prelucrări complete și precise cu investiție redusă pentru fiecare coală de PAL/MDF prelucrată.

 

 

✓  Calitate 100% din Austria

Felder G 330 este construită 100% în Austria, în fabrica din Innsbruck, Tirol, doar cu materiale de calitate.

✓  Garanție extinsă 3 ani Felder

Beneficiezi de garanție 3 ani extinsă Felder pentru utilaj prin programul G+ ca tu să prelucrezi fără griji pentru mai mult timp.

✓  Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă completă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓  Soluție profesională dedicată atelierelor mici

Felder G330 este construită special pentru atelierele de mobilă din PAL/MDF mici aflate la început de drum sau care, pur și simplu au un spațiu redus de lucru și își doresc precizie și calitate în aplicarea cantului, cu investiție redusă.

 

 

Economisești timp și material: Quick-Set® – sistem de reglare rapidă și precisă a grosimii foliei de cant

Simplu și rapid: așezi o bucată din cantul de ABS pe care vrei să îl aplici în dreptul rolelor de presare și la grupul de frezare și mașina preia automat grosimea foliei de cant. Sistemul asigură reglări precise chiar și pentru materialele cu abateri de grosimi și ajută la corectarea erorilor de reglare inițiale. Un alt avantaj al sistemului de reglare rapidă a foliei de cant este faptul că poți să schimbi simplu și ușor tipul cantului de câte ori dorești fără să fie nevoie să faci alte reglaje pentru determinarea grosimii acestuia.

 

Cu mașina profesională de aplicare cant pe drept FELDER G 330, beneficiezi de o soluție profesională într-un spațiu redus: 3 grupuri de prelucrare standard, grupuri de finisare opțional

Dacă ești la început de drum sau ai un spațiu redus în atelier, Felder G 330 îți oferă avantajele de prelucrare ale unei mașini mai mari, fără să faci compromisuri în ceea ce privește calitatea sau confortul în operare. Datorită grupurilor de prelucrare cu care este echipată, poți aplica cant mai ușor, fără să investești mult timp în finisarea ulterioară a panoului. Pe lângă grupurile de prelucrare standard și grupul standard pentru finisare, mai ai și 2 spații pentru un grupurile de finisare. Descoperă mai jos soluția potrivită pentru tine.

Tăiere rapidă și precisă a foliei de cant din rolă – unitate de tăiere cu ghilotină – grup de prelucrare (standard)

Unitatea de tăiere a foliei de cant tip PVC/ABS din rola de cant se realizează printr-un sistem cu mecanism cu ghilotină, pentru folie cu grosimea în intervalul 0,4 – 3,0 mm.

Ai garanția unei lipiri durabile: grup de presare – grup de prelucrare (standard)

Rola principală de contact împreună cu rola conică de presare asigură contact complet și constant între marginea plăcii de PAL/MDF și folia de cant, rezultând o lipire durabilă și rezistentă la factori exteriori.

 

 

Ai garanția unei tăieri precise la capete: unitate de tăiere cu pânze – grup de prelucrare (standard)

Tăierea la capete a foliei de cant se realizează prin disc diamantat cu Ø 80 mm, Z16. Acesta are mișcare liniară și este dotat cu 1 motor de 0.18 kW cu viteză de rotație 9.000 rpm.

Elimini ușor și precis surplusul de cant: unitate multifuncțională de frezare și profilare cu sistem de reglare rapidă Quick-Set® (standard)

Elimini ușor surplusul de cant (frezare sus și jos) datorită grupului de frezare și profilare multifuncțional. Acesta este dotat cu 2 motoare de 0,22 kW cu viteză de rotație 12.000 rpm. Grupul permite profilarea muchiei de cant cu rază sau conic pentru foliile cu grosimi între 1-1.8 mm. Acesta este echipat cu discuri de frezare cu cuțite amovibile Ø 77 mm, Z4, R=2mm, α=15°,  Ø int 20 mm, H=16 mm.

Reglarea acestuia se realizează cu ajutorul sistemului cu martor Quick-Set® care folosește martor din folia de cant aplicată.

 

 

Economisești timp în finisarea pieselor: țicling de rază – grup de finisare (standard)

Cu ajutorul mașinii Felder G 330, reduci timpul investit în finisarea panourilor după aplicarea foliei de cant. Datorită grupului de frezare și profilare, dar și a grupului de finisare pentru rază, obții rezultate de calitate pentru fiecare piesă prelucrată. Țiclingul de rază te ajută să elimini într-un mod eficient defectele de rază. Acesta este controlat mecanic și este echipat pentru prelucrarea cu rază de 2 mm.

 

 

Realizezi o finisare de calitate a panoului: țicling de suprafață – grup de finisare (opțional)

Dacă își dorești un grad mai ridicat de finisare, poți opta pentru echiparea mașinii cu grup de țicling de suprafață pentru eliminarea surplusului de adeziv și realizarea unei finisări de calitate a panoului.

 

 

Cureți și redai luciul muchiei: perii textile – grup de finisare (standard)

Grupul de finisare cu perii textile cuprinde 2 motoare cu putere 0.9 kW care livrează 1.400 rpm pentru o finisare eficientă.

Opțional, poți echipa mașina cu dispozitiv de pulverizare agent de curățare pentru zona de perii. Acesta se montează înaintea grupului de perii textile și contribuie la curățarea finală și redarea luciului muchiei.

 

 

Ai dimensiuni optime de prelucrare: grosimea foliei între 0,4-3 mm, grosimea piesei 10 – 45 mm, viteză de avans 8 m/min

Poți aplica folie de cant ABS cu grosimea între 0,4-3 mm pe panouri PAL și MDF cu grosimea cuprinsă între 10-45 mm, cu o viteză de avans constantă de 8 m/minut. Viteza de avans îți permite să lucrezi 300 metri liniari pe oră.

Poți prelucra piese cu lungime minimă de 210 mm și înălțime de 10 mm.

Felder G 330 își permite și aplicarea de baghete cu dimensiuni maxime de 5 x 49 mm (grosime x lungime).

 

 

Beneficiezi de confort sporit în utilizare: panou LCD pentru comandă și control

Panoul de comandă și control permite reglarea temperaturii adezivului, contor pentru numărul de metri de folie de cant aplicat, afișarea intervalelor de întreținere și a mesajelor de eroare, astfel încât să ai un control mai bun al producției și să eviți eventualele defecțiuni care îți pot afecta producția.

 

 

Câștigi timp și ai întreruperi scurte ale producției: timp scurt de încălzire a adezivului și schimbare rapidă a cuvei

Cuva de adeziv a mașinii de aplicarea cantului Felder G 330 are o capacitate de 1,2 kg pentru adeziv tip EVA/PUR. O singură cuvă de adeziv permite aplicarea a 250 m de folie de cant pe panou cu grosimea 18 mm.

Aceasta are acoperire din teflon și poate fi schimbată rapid, astfel încât să nu întâmpini întreruperi mari de producție. Timpul necesar pentru pre-încălzirea adezivului este de cca. 15 minute pentru o pornire rapidă dacă se respectă temperatura ambientală recomandată.

Rola de adezivare permite o reglare fină, astfel încât să obții cantitatea optimă pentru toate materialele pe care le prelucrezi.

 

Stai fără grija zgârieturilor pe suprafața piesei de prelucrat: bandă de avans cu segmente cauciucate

Mașina de căntuit Felder G 330 este echipată cu bandă transportoare cu segmente cauciucate care nu lasă zgârieturi pe suprafața colii de PAL/MDF. Aceasta este antrenată cu lanț, este solidă și contribuie la precizia de aplicare a foliei pe cant datorită stabilității pe care aceasta o garantează în timpul procesului de căntuire.

 

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 450 kg
Grosime folie cant

Grupuri de finisare

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină profesională de aplicare cant pe drept FELDER G 330, grosimea foliei 0,4-3 mm, grosimea piesei 10-45 mm, 3 grupuri de prelucrare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *