SKU: G360

Mașină profesională de aplicare cant pe drept FELDER G 360, grosimea foliei 0,4-3 mm, grosimea piesei 10-45 mm, grup de prefrezare, 2 grupuri de finisare

Livrare în 2-4 zile lucrătoare | 3 buc

Felder G360, mașină profesională pentru aplicarea cantului: Prefrezarea – acum accesibilă și micilor ateliere

Maşina pentru aplicarea cantului G 360 din gama Felder asigură rezultate de calitate cu minim de efort, într-un spațiu redus. Felder G 360 stabilește noi referințe prin echiparea acesteia cu grup de prefrezare în dotare standard și posibilitatea echipării cu 2 grupuri de finisare adaptate nevoilor tale ca să te poți bucura de o aplicare completă a cantului.

 

 

✓  Calitate 100% din Austria

Felder G 360 este construită 100% în Austria, în fabrica din Hall, Tirol, doar cu materiale de calitate.

✓  Garanție extinsă 3 ani Felder

Beneficiezi de garanție 3 ani extinsă Felder pentru utilaj prin programul G+ ca tu să prelucrezi fără griji pentru mai mult timp.

✓  Asistență tehnică completă prin Blitz Service 

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă completă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓  Soluție profesională dedicată atelierelor mici

Felder G 360 este construită special pentru atelierele de mobilă din PAL/MDF mici aflate la început de drum sau care, pur și simplu au un spațiu redus de lucru și își doresc o prelucrare completă cu investiție redusă.

 

Economisești timp și material: Quick-Set® – sistem de reglare rapidă și precisă a grosimii foliei de cant  

Simplu și rapid: așezi o bucată din folia de cant pe care vrei să o aplici în sistemul de reglare din dreptul rolelor de contact și presare și în dreptul grupului de frezare și mașina preia automat grosimea foliei de cant. Sistemul Quick-Set®, patentat Felder, asigură reglări precise chiar și pentru materialele cu abateri de grosimi și ajută la corectarea erorilor de reglare inițială. Un alt avantaj important este și acela că poți schimba tipul foliei de cant de câte ori dorești fără bătăi de cap, simplu și ușor.

 

 

Beneficiezi de o soluție profesională completă într-un spațiu redus: grup de prefrezare și 2 grupuri de finisare disponibile

Dacă ești la început de drum sau ai un spațiu redus în atelier, Felder G 360 îți oferă avantajele de prelucrare ale unei mașini dintr-un segment mai mare, fără să faci compromisuri în ceea ce privește calitatea sau confortul în operare.

Felder G 360 este mașina pentru aplicarea cantului dedicată segmentului de producători mici care oferă standard grup de prefrezare și 2 grupuri de finisare a cantului. Datorită grupurilor de prelucrare cu care este echipată, poți aplica cant mai ușor, mai rapid și fără imperfecțiuni. Descoperă mai jos soluția potrivită pentru tine.

Ai garanția eliminării eficiente a imperfecțiunilor: grup de prefrezare (standard)

Prefrezarea este acum accesibilă atelierelor mici. Datorită grupului de prefrezare cu 2 motoare independente de 0.75 kW cu viteză de 12.000 rpm, cu capete de frezare diamantate și profil în formă de V, mașina de aplicat cant Felder G 360 asigură o suprafață perfect pregătită pentru aplicarea foliei pe cant.

Adâncimea de prefrezare, reglabilă între 0 și 2 mm, se poate seta ușor, rapid cu precizie de zecime de mm cu ajutorul unui ceas sico. Unitatea de prefrezare se livrează cu 2 freze diamantate brazate cu diametrul de 60 mm, înălțimea H=49 mm, muchii de tăiere Z2+2.

 

 

Tăiere rapidă și precisă a foliei de cant din rolă – unitate de tăiere cu ghilotină – grup de prelucrare (standard)

Unitatea de tăiere a foliei de cant tip PVC/ABS din rola de cant se realizează printr-un sistem cu mecanism cu ghilotină, pentru folie cu grosimea în intervalul 0,4 – 3,0 mm.

Ai garanția unei lipiri durabile: grup de presare – grup de prelucrare (standard)

Rola principală tensionată cu arc împreună cu rola conică de presare asigură contact complet și constant între marginea piesei și folia de cant, rezultând o lipire durabilă și rezistentă la factorii externi.

 

 

Ai garanția unei tăieri precise la capete: unitate de tăiere cu pânze – grup de prelucrare (standard) 

Tăierea la capete a foliei de cant se realizează prin disc diamantat cu Ø 80 mm, Z16. Acesta are mișcare liniară și este dotat cu 1 motor de 0.18 kW cu viteză de rotație 9.000 rpm.

 

 

Elimini ușor surplusul de cant: unitate multifuncțională de frezare (standard)

Frezarea sus și jos se realizează precis și rapid datorită grupului de frezare multifuncțional. Acesta este dotat cu 2 motoare de 0,22 kW cu viteză de rotație 12.000 rpm. Grupul permite profilarea muchiei de cant cu rază sau conic pentru foliile de cant cu grosimi între 1 – 1.8 mm. Acesta este echipat cu discuri de frezare cu cuțite amovibile Ø 77 mm, Z4, R=2mm, α=15°,  Ø int 20 mm, H=16 mm.

Reglarea acestuia se realizează cu ajutorul sistemului cu martor Quick-Set® care folosește martor din folia de cant aplicată.

 

 

Elimini eficient defectele de rază: țicling de rază – grup de finisare (standard)

Cu ajutorul mașinii Felder G 360, reduci timpul investit în finisarea panourilor după aplicarea foliei de cant. Datorită grupului de frezare și profilare, dar și a grupului de finisare pentru rază, obții rezultate de calitate pentru fiecare piesă prelucrată. Țiclingul de rază te ajută să elimini într-un mod eficient defectele de rază. Acesta este controlat mecanic și este echipat pentru prelucrarea cu rază de 2 mm.

 

 

Realizezi o finisare de calitate a panoului: țicling de suprafață – grup de finisare (opțional) 

Dacă își dorești un grad mai ridicat de finisare, poți opta pentru echiparea mașinii cu grup de țicling de suprafață pentru eliminarea surplusului de adeziv și realizarea unei finisări de calitate a panoului.

Cureți și redai luciul muchiei: perii textile – grup de finisare (standard)

Grupul de finisare cu perii textile cuprinde 2 motoare cu putere 0.9 kW cu 1.400 rpm pentru o finisare eficientă.

Opțional, poți echipa mașina cu dispozitiv de pulverizare agent de curățare pentru zona de perii. Acesta se montează înaintea grupului de perii textile și contribuie la curățarea finală și redarea luciului muchiei.

 

 

Cu mașina profesională de aplicare cant pe drept FELDER G 360, ai confort și control sporit în utilizare: panou LCD pentru comandă și control

Panoul de operare permite setarea temperaturii adezivului, diminuarea temperaturii adezivului automat, contor pentru numărul de metri de folie de cant aplicat, afișarea intervalelor de întreținere și a mesajelor de eroare, astfel încât să ai un control mai bun al producției și să eviți opririle nedorite de producție.

 

 

Stai fără grija zgârieturilor pe suprafața piesei de prelucrat: bandă de avans cu segmente cauciucate

Mașina de căntuit Felder G 360 este echipată cu bandă transportoare cu segmente cauciucate care nu lasă zgârieturi pe suprafața colii de PAL/MDF. Aceasta este antrenată cu lanț, este solidă și contribuie la precizia de aplicare a foliei pe cant datorită stabilității pe care aceasta o garantează în timpul procesului de căntuire.

 

Câștigi timp și ai întreruperi scurte ale producției: timp scurt de încălzire a adezivului și schimbare rapidă a cuvei

Cuva de adeziv a mașinii de aplicarea cantului Felder G 360 are o capacitate de 1,2 kg pentru adeziv tip EVA/PUR. O singură cuvă de adeziv permite aplicarea a 250 m de folie de cant pe panou cu grosimea 18 mm.

Aceasta are acoperire din teflon și poate fi schimbată rapid, astfel încât să nu întâmpini întreruperi mari de producție. Timpul necesar pentru pre-încălzirea adezivului este de cca. 15 minute pentru o pornire rapidă dacă se respectă temperatura ambientală recomandată.

Rola de adezivare permite o reglare fină, astfel încât să obții cantitatea optimă pentru toate materialele pe care le prelucrezi.

 

 

Ajustezi ușor și precis înălțimea colii de PAL/MDF: bară de presiune cu gradație precisă

Bara de presiune poate fi reglată pe înălțime ușor și rapid cu ajutorul unui mâner cu gradație precisă între 10 – 45 mm.

 

 

Prelucrezi mai ușor piesele cu dimensiuni mari: suport pentru piese late

Dacă mașina este compactă nu înseamnă că nu poți prelucra piese cu dimensiuni mari. Felder G 360 este echipată cu suport pentru colile de PAL/MDF mari, acesta este stabil și solid și ușor de accesat atunci când ai nevoie de mai multă susținere a pieselor.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 450 kg
Grosime folie cant

Grupuri de finisare

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină profesională de aplicare cant pe drept FELDER G 360, grosimea foliei 0,4-3 mm, grosimea piesei 10-45 mm, grup de prefrezare, 2 grupuri de finisare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *