SKU: G380

Mașină profesională de aplicare cant pe drept FELDER G 380, grosimea foliei 0,4-5 mm, grosimea piesei 10-45 mm, grup de prefrezare, 2 grupuri de finisare

Livrare în 2-4 zile lucrătoare | 1 buc

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Felder G 380, mașină profesională de aplicare cant: Obții rezultate perfecte cu investiție redusă, într-un spațiu redus

Cea mai nouă mașină din portofoliul de mașini de cant Felder te va impresiona de la prima utilizare.

Ai garanția eliminării eficiente a imperfecțiunilor ale panoului de PAL/MDF datorită unității de prefrezare în echipare standard care îți permite o reglare de 0.1 mm și obții o finisare completă a muchiilor datorită grupurilor de finisare disponibile pe mașină.

Dar cel mai mult te va impresiona noua unitate de tăiere la capete care poate realiza tăieri drepte și cu rază de 2 mm pentru colțuri datorită construcției inovatoare care folosește disc cu rază. Prelucrarea pe rază poate fi activată sau dezactivată electronic din panoul de comandă.

Datorită noii unități de tăiere la capete, vei economisi timp în finisarea ulterioară a panoului.

Descoperă mai jos cum te poate ajuta G 380 în prelucrare.

 

✓  Calitate 100% din Austria

Felder G 380 este construită 100% în Austria, în fabrica din Hall, Tirol, doar cu materiale de calitate.

✓  Garanție extinsă 3 ani Felder

Beneficiezi de garanție 3 ani extinsă Felder pentru utilaj prin programul G+ ca tu să prelucrezi fără griji pentru mai mult timp.

✓  Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă completă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓  Soluție profesională dedicată atelierelor miciși mijlocii

Felder G 380 este construită special pentru atelierele de mobilă din PAL/MDF mici și mijlocii aflate care au un spațiu redus de lucru, dar își doresc o prelucrare completă cu investiție redusă.

 

 

Cu mașina profesională de aplicare cant pe drept FELDER G 380 economisești timp și material: Quick-Set® – sistem de reglare rapidă și precisă a grosimii foliei de cant

Simplu și rapid: așezi o bucată din folia de cant pe care vrei să o aplici în sistemul de reglare din dreptul rolelor de contact și presare și în dreptul grupului de frezare și mașina preia automat grosimea foliei de cant. Sistemul Quick-Set®, patentat Felder, asigură reglări precise chiar și pentru materialele cu abateri de grosimi și ajută la corectarea erorilor de reglare inițială. Un alt avantaj important este și acela că poți schimba tipul foliei de cant de câte ori dorești fără bătăi de cap, simplu și ușor.

 

 

Beneficiezi de o soluție profesională completă într-un spațiu redus: grup de prefrezare și 2 grupuri de finisare disponibile

Cu Felder G 380 poți aplica cant mai ușor, mai rapid și fără imperfecțiuni pentru îți oferă avantajele de prelucrare ale unei mașini dintr-o clasă mai mare, fără să faci compromisuri în ceea ce privește calitatea sau confortul în operare.

Noua unitate de tăiere la capete poate realiza tăieri drepte, dar și cu rază pentru colțuri datorită construcției inovatoare. Așadar, cu Felder G 380 obții și finisarea colțurilor, astfel încât să economisești timp cu finisarea ulterioară a panoului.

Ai garanția eliminării eficiente a imperfecțiunilor: grup de prefrezare (standard)

Datorită grupului de prefrezare cu 2 motoare independente de 0.75 kW cu viteză de 12.000 rpm, cu capete de frezare diamantate și profil în formă de V, mașina de aplicat cant Felder G 380 asigură o suprafață perfect pregătită pentru aplicarea foliei pe cant.

Adâncimea de prefrezare (maxim 2 mm) se activează/dezactivează din panoul de comandă și control. Unitatea de prefrezare se livrează cu 2 freze diamantate brazate cu diametrul exterior de 60 mm, lungimea H=49, muchii de tăiere Z2+2.

 

 

Tăiere rapidă și precisă a foliei de cant din rolă – unitate de tăiere cu ghilotină - grup de prelucrare (standard) 

Unitatea de tăiere a foliei de cant tip PVC/ABS din rola de cant se realizează printr-un sistem cu mecanism cu ghilotină, pentru folie cu grosimea în intervalul 0,4 – 3,0 mm.

 

 

Ai garanția unei adezivări durabile: grup de presare – grup de prelucrare (standard)

Sistemul de presare al mașinii asigură contact complet și constant între marginea piesei și folia de cant, rezultând o lipire durabilă și rezistentă la factorii externi. Și datorită sistemului de reglare cu martor din folia de cant, obții o reglare rapidă și precisă.

Unitatea de presare a foliei de cant pe zona adezivată este compusă din două role de presare. Prima rolă de aluminiu are un diametru mai mare și este acționată direct de motorul principal al mașinii. Cea de-a doua rolă se mișcă liber și este cauciucată, iar presarea se realizează prin tensiune mecanică. Reglarea grupului se realizează folosind martor din folia de cant aplicată.

 

 

NOU: Poți alege tăiere la capete pe drept sau cu rază: unitate de tăiere cu pânze – grup de prelucrare (standard)

Unitatea de tăiere la capete nu-ți mai asigură doar precizie, ci și ceva mai mult. Noua unitate de tăiere la capete poate realiza tăiere dreaptă și frezare cu rază a colțurilor pe partea din față a panoului. Acest lucru te ajută să obții un grad superior de finisare a panourilor și să câștigi timp cu finisarea ulterioară.

Unitatea permite prelucrarea muchiei pe cant prin intermediul unui disc de prelucrare rază ce poate freza până la 2 mm, acesta este poziționat lângă discul de tăiere și se poate activa sau dezactiva electronic din panoul de comandă și control.

Tăierea la capete a foliei de cant se realizează prin disc diamantat cu Ø 100mm, Z16. Acesta are mișcare liniară și este dotat cu 1 motor de 0.22 kW cu viteză de rotație 12.000 rpm.

 

 

Elimini ușor surplusul de cant: unitate multifuncțională de frezare și profilare (standard)

Frezarea sus și jos se realizează precis și rapid datorită grupului de frezare și profilare multifuncțional. Acesta este dotat cu 2 motoare de 0,22 kW cu viteză de rotație 12.000 rpm. Grupul permite profilarea muchiei de cant cu rază sau conic pentru foliile de cant cu grosimi între 1 – 1.8 mm. Acesta este echipat cu discuri de frezare cu cuțite amovibile cu diametru exterior de Ø 70 mm, Z4, R=2mm.

Reglarea acestuia se realizează cu ajutorul sistemului cu martor Quick-Set® care folosește martor din folia de cant aplicată.

 

 

Elimini eficient defectele de rază: țicling de rază - grup de finisare (standard)

Cu ajutorul mașinii Felder G 380, reduci timpul investit în finisarea panourilor după aplicarea foliei de cant. Datorită grupului de frezare și profilare, dar și a grupului de finisare pentru rază, obții rezultate de calitate pentru fiecare piesă prelucrată. Țiclingul de rază te ajută să elimini într-un mod eficient defectele de rază. Acesta este controlat mecanic și este echipat pentru prelucrarea cu rază de 2 mm.

 

 

Realizezi o finisare de calitate a panoului: țicling de suprafață - grup de finisare (opțional)

Dacă își dorești un grad mai ridicat de finisare, poți opta pentru echiparea mașinii cu grup de țicling de suprafață pentru eliminarea surplusului de adeziv și realizarea unei finisări de calitate a panoului.

 

 

Cureți și redai luciul muchiei: perii textile – grup de finisare (standard) 

Grupul de finisare cu perii textile cuprinde 2 motoare cu putere 0.9 kW care livrează 1.400 rpm pentru o finisare eficientă.

Opțional, poți echipa mașina cu dispozitiv de pulverizare agent de curățare pentru zona de perii. Acesta se montează înaintea grupului de perii textile și contribuie la curățarea finală și redarea luciului muchiei.

 

 

Ai dimensiuni optime de lucru: grosime folie de cant 0.4 – 5 mm, înălțime 45 mm

Deși are dimensiuni reduse, Felder G 380 oferă dimensiuni optime de lucru și posibilitatea de aplicare baghete din lemn.

Mașina aplică folie de cant ABS/PVC cu grosimea de 0,4 – 5 mm și baghete cu dimensiuni maxime de 5 x 49 mm(grosime x lungime).

Înălțimea maximă a panourilor este de 45 mm. Poți prelucra piese cu lungime minimă de 210 mm, înălțime minimă de 10 mm, lățime de 70 mm în funcție de lungimea și înălțimea piesei.

Viteza de avans este de 8 m/min ceea ce îți permite să aplici în jur de 300 m liniari de folie pe oră în funcție de regimul tău de lucru.

 

Ai confort și control sporit în utilizare: panou LCD pentru comandă și control

Panoul de operare permite setarea temperaturii adezivului, diminuarea temperaturii adezivului automat, contor pentru numărul de metri de folie de cant aplicat, afișarea intervalelor de întreținere și a mesajelor de eroare, astfel încât să ai un control mai bun al producției și să eviți opririle nedorite de producție.

 

 

Protejezi suprafața piesei de prelucrat: bandă de avans cu segmente cauciucate

Mașina de căntuit Felder G 380 este echipată cu bandă transportoare cu segmente cauciucate care nu lasă zgârieturi pe suprafața colii de PAL/MDF. Aceasta este antrenată cu lanț, este solidă și contribuie la precizia de aplicare a foliei pe cant datorită stabilității pe care aceasta o garantează în timpul procesului de căntuire.

 

 

Câștigi timp și ai întreruperi scurte ale producției: timp scurt de încălzire a adezivului și schimbare rapidă a cuvei

Cuva de adeziv a mașinii de aplicarea cantului Felder G 380 are o capacitate de 1,2 kg pentru adeziv tip EVA/PUR. O singură cuvă de adeziv permite aplicarea a 250 m de folie de cant pe panou cu grosimea 19 mm.

Aceasta are acoperire din teflon și poate fi schimbată rapid, astfel încât să nu întâmpini întreruperi mari de producție. Timpul necesar pentru pre-încălzirea adezivului este de cca. 15 minute pentru o pornire rapidă dacă se respectă temperatura ambientală recomandată. Temperatura adezivului în cuva de adeziv este monitorizată permanent și afișată în panoul de control.

Rola de adezivare a panoului permite o reglare fină, astfel încât să obții cantitatea optimă pentru toate materialele pe care le prelucrezi.

 

 

Pentru o aderență mai bună, poți opta pentru echiparea mașinii cu lampă cu infraroșu. Aceasta preîncălzește muchiile pieselor înaintea aplicării adezivului. Sistemul este recomandat dacă ai temperaturi variabile de lucru în atelier, mai ales în anotimpurile reci.

 

Ajustezi ușor și precis înălțimea colii de PAL/MDF: bară de presiune cu gradație precisă

Bara de presiune poate fi reglată pe înălțime ușor și rapid cu ajutorul unei roți cu gradație precisă între 10 – 45 mm.

 

 

Prelucrezi mai ușor piesele cu dimensiuni mari: suport pentru piese late (standard)

Dacă mașina este compactă nu înseamnă că nu poți prelucra piese cu dimensiuni mari. Felder G 380 este echipată cu suport pentru colile de PAL/MDF mari, acesta este stabil și solid și ușor de accesat atunci când ai nevoie de mai multă susținere a pieselor.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 450 kg
Grosime folie cant

Grupuri de finisare

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină profesională de aplicare cant pe drept FELDER G 380, grosimea foliei 0,4-5 mm, grosimea piesei 10-45 mm, grup de prefrezare, 2 grupuri de finisare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *