SKU: TEM4503L

Mașină profesională de aplicare cant pe drept FORMAT4 Tempora F400 45.03L, grosimea foliei 0,4-3 mm, grosimea piesei 8-45 mm, grup de prefrezare, grup de rotunjire la colțuri, 2 grupuri de finisare

Livrare in 30 de zile

Compresor staționar cu șurub Schneider AM 5D 10 400/50 200 E CE

25.653,00 lei
Necesar pentru funcționarea mașinii de aplicare cant Tempora 45.03L

Format4 tempora F400, mașină profesională de aplicare cant: Tehnologie industrială accesibilă firmelor mici și mijlocii

Ești pregătit să faci următorul pas în dezvoltarea afacerii tale? Îți prezentăm mașina pentru aplicarea cantului tempora F400 45.03L din gama Format4 dedicată firmelor mijlocii, dar cu gânduri mari de viitor.

Totul este despre timp la tempora 45.03L: reglaje rapide, încălzire rapidă a grupului de adezivare, schimbare și curățare rapidă a cuvei de adeziv, schimbare rapidă a foliei de cant de câte ori vrei fără să faci setări complexe, și atunci când câștigi timp înseamnă că afacerea ta a trecut la un nou nivel. Cu tempora 45.03L prelucrarea cantului se realizează rapid, ușor și flexibil.

Varianta L a modelului tempora F400 45.03 are o lungime mai mare a batiului (4.230 mm față de 3.600 al tempora 45.03) ceea ce permite montarea grupului de rotunjire la colțuri în echiparea standard. tempora 45.03L este echipată cu grup de rotunjire la capete, astfel încât să nu mai investești timp în finisarea panourilor după aplicarea cantului.

 

✓  Ai zi de zi siguranța preciziei și calității 100%

tempora F400 45.03L este produsă 100% în Austria, în fabrica din Hall, Tirol, numai cu materiale de calitate.

✓  Garanție extinsă 3 ani Format-4 prin Programul G+ 

Concentrează-te pe dezvoltarea afacerii tale și pe ceea ce este mai important pentru tine. Beneficiezi de 3 ani garanție extinsă Format4 pentru utilaj prin programul de garanții extinse G+ al Felder Gruppe România.

✓  Asistență tehnică completă prin Blitz Service       

Înțelegem ce înseamnă pentru tine întreruperea activității, de aceea când alegi să investești într-o soluție de la noi, beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă completă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓  Dedicată producătorilor de mobilă mici și mijlocii

Mașina profesională pentru aplicarea cantului tempora 45.03L răspunde nevoilor de prelucrare ale producătorilor de mobilă mijlocii care își doresc o soluție completă și modernă pentru aplicarea cantului.

 

Aplici cant mai ușor și mai confortabil decât înainte: panou de comandă și control cu m-motion și x-motion plus

Mai puține reglaje manuale, mai puține erori de operare! Noua generație de mașini de cant tempora F400 este echipată cu display-uri touch-screen de până la 15” și programe de operare intuitive menite să îți ușureze activitatea atât în producție, dar și atunci când angajezi operatori pentru mașini.

Cu noile pachete și panouri de comandă și control, deții un control mai bun al producției și al resurselor tale, reduci semnificativ timpul de reglare, beneficiezi de precizie de 0,1 mm și operatorii tăi vor avea timp redus de învățare.

Pachet m-motion (standard)

Mașina este echipată în dotare standard cu ecran color touchscreen de 10.4”, cu software de mentenanță integrat, precum și funcție de măsurare a cantului aplicat. În plus, pachetul cuprinde și funcții de memorare a programelor de lucru, setarea parametrilor de temperatură pentru adeziv (Eva și Pur), selectarea ordinii agregatelor, precum și ajustări fine.

Opțional, ai posibilitatea de contorizare a orelor de operare pentru mai mulți utilizatori.

Pachet x-motion plus (opțional)

Pachetul semi-automat de comandă și control x-motion plus îți permite controlul mai rapid, ușor și intuitiv al grupurilor de prelucrare, programe de lucru memorate nelimitat, software de mentenanță, reprezentarea intuitivă a funcțiilor grupurilor de prelucrare, selecția și reglarea grupurilor de prelucrare, setarea temperaturii optime a adezivului și reducerea automată a temperaturii atunci când mașina nu este folosită, toate acestea printr-un ecran color touchscreen de 16”.

 

 

Cu mașina profesională de aplicare cant pe drept FORMAT4 Tempora F400 45.03L ai garanția preciziei cu fiecare piesă: sistem de reglare rapidă m-motion cu martor din folia de cant

Cu sistemul m-motion reglarea grupurilor de presare, frezare și țicling de rază se realizează simplu, rapid și precis, fără reglaje complexe și îți oferă o mulțime de avantaje în producție. Acesta folosește martor din folia de cant ABS/PVC care urmează să fie aplicat pentru a determina grosimea foliei.

  • Asigură reglări precise chiar și pentru materialele cu abateri de grosimi.
  • Ajută la corectarea erorilor de reglare, astfel încât să nu mai irosești materie primă testând.
  • Îți permite un grad înalt de flexibilitate pentru că poți schimba tipul foliei de cant de câte ori dorești fără să mai faci alte reglaje.
  • Schimbarea foliei se realizează simplu și rapid, prin aplicarea foliei de cant pe care dorești să o aplici în dreptul unităților de presare, frezare și țicling de rază.

 

 

Obții rezultate perfecte dintr-o singură trecere: grup de prefrezare și grup de rotunjire la capete în dotare standard

Cu tempora 45.03L poți aplica cant mai ușor, mai rapid, fără imperfecțiuni și să obții o finisare completă datorită grupurilor cu care este echipată. În dotare standard, tempora 45.03L cuprinde prefrezare, rotunjire la capete, țicling de rază și perii de finisare textile.

Elimini eficient imperfecțiunile panoului: grup de prefrezare (standard) 

Datorită grupului de prefrezare cu capete de frezare diamantate cu 2 motoare independente de 0.75 kW cu rotație de 12.000 rpm, controlate separat, tempora F400 45.03L asigură o suprafață perfect pregătită pentru aplicarea foliei pe cant, fără ciupituri pe suprafața laminată.

Unitatea se activează/dezactivează din panoul de comandă, iar adâncimea de prefrezare este reglabilă manual în intervalul 0-3 mm. Standard, unitatea se livrează cu capete de frezare cu diametrul de 80 mm și înălțimea de 49 mm, cu cuțite brazate diamantate Z2+2. Poți opta pentru freze cu pastile diamantate amovibile.

 

 

Tăiere rapidă și precisă a foliei de cant din rolă – unitate de tăiere cu ghilotină – grup de prelucrare (standard)

Unitatea de tăiere a foliei de cant tip PVC/ABS din rola de cant se realizează printr-un sistem cu mecanism cu ghilotină, pentru folie cu grosimea în intervalul 0,4 – 3,0 mm.

Ai garanția unei adezivări durabile: grup de presare – grup de presare (standard)

Unitatea de presare asigură contact complet și constant între marginea piesei și folia de cant, rezultând o adezivare durabilă și rezistentă la factori externi.

Aceasta este compusă din două role de presare. Prima rolă asigură presarea fermă direct pe material. Aceasta este realizată de aluminiu, are înveliș de teflon, un diametru mai mare și este motorizată. Cea de-a doua rolă se mișcă liber și este cauciucată, iar presarea se realizează prin tensiune mecanică. Reglarea grupului se realizează folosind martor din folia de cant aplicată (m-motion).

 

Ai garanția unei tăieri precise la capete: unitate de tăiere la capete cu pânze – grup de prelucrare (standard)

În dotare standard, tempora 45.03 L vine echipată cu unitate de tăiere la capete cu mișcare liniară cu un motor de 0.15 kW și 12.000 rpm ce asigură o tăiere precisă. Acesta poate fi activat/dezactivat din panoul de comandă.

 

 

Poți opta însă și pentru unitate de tăiere cu mișcare liniară cu traiectorie pe plan înclinat și ghidaje prismatice. Spre deosebire de unitatea de tăiere la capete liniară, unitatea cu mișcare în unghi face mai puține mișcări și are o durată de viață mai mare datorită ghidajelor prismatice și a structurii realizate din fontă masivă. Unitatea dispune de un motor independent de 0.35 kW și poate fi activată din panoul de comandă.

 

 

Elimini ușor și precis surplusul de cant: unitate multifuncțională de frezare cu sistem de reglare rapidă m-motion (standard) 

Frezarea sus și jos se realizează precis și rapid datorită grupului de frezare multifuncțional cu ghidaje liniare. Acesta este dotat cu 2 motoare de 0,5 kW cu viteză de rotație 12.000 rpm. Grupul permite profilarea muchiei de cant pe drept, cu rază sau teșit (conic).

Trecerea de la frezare sus – jos la finisarea teșită se realizează ușor și rapid, iar ghidajele liniare asigură precizie maximă și un grad redus de întreținere datorită sistemului m-motion de reglare rapidă cu martor din folia de cant care urmează să fie aplicată.

 

 

Economisești timp în finisarea pieselor: țicling de rază – grup de finisare (standard) 

Cu ajutorul mașinii tempora 45.03L, reduci timpul investit în finisarea panourilor după aplicarea foliei de cant. Datorită grupului de finisare pentru rază, obții rezultate de calitate pentru fiecare piesă prelucrată. Acesta te ajută să elimini într-un mod eficient defectele de rază. Unitatea este echipată cu sistem m-motion pentru activarea agregatului, poziționarea motorizată a grupului în funcție de mostra martor de folie de cant, cu funcție manuală de inversare.

Standard, unitatea este echipată pentru prelucrarea cu rază de 2 mm, dar poți opta pentru rază de 1 mm sau 3 mm fără costuri în locul variantei standard.

Obții suprafețe perfecte: țicling de suprafață – grup de finisare (opțional)

Dacă dorești, îți poți configura mașina cu unitate pentru finisarea suprafeței. Țiclingul de suprafață elimină excesul de adeziv.

Beneficiezi de o finisare completă: rotunjire la capete – grup de finisare (standard)

Nu mai pierzi timpul cu finisarea panourilor după căntuire pentru că tempora 45.03L îți oferă o finisare completă a panourilor datorită echipării cu grup de rotunjire la capete – inclusiv soft și post – forming cu motor independent, pentru piese cu grosime între 10 și 40 mm.

 

 

Cureți și lustruiești muchia fără efort: perii textile – grup de finisare (standard)

Grupul de finisare cu perii textile cuprinde 2 motoare cu putere 0.9 kW care livrează 1.400 rpm care te ajută să obții o curățare și lustruire eficientă a muchiei panoului.

Cureți, protejezi și redai luciul muchiei: dispozitiv de pulverizare agent de separare, lubrifiere și curățare (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, poți echipa mașina cu sistem de pulverizare pentru a obține panouri perfect finisate:

    • Dispozitiv de pulverizare agent separare – se montează înaintea unității de prefrezare și protejează suprafețele de surplusul de adeziv de cant.
    • Dispozitiv de pulverizare pentru agentul lichid de lubrifiere – se poziționează înainte de grupul de tăiere la capete, după grupul de presare cu role pentru răcirea rapidă a adezivului.
    • Dispozitiv pentru curățarea și redarea luciului muchiei – se instalează înaintea grupului de perii textile și contribuie la curățarea finală și redarea luciului muchiei.

 

Câștigi timp și economisești adeziv: sistem de menținere a temperaturii adezivului în stand-by

Cuva de adeziv a mașinii are o capacitate de 1.5 kg pentru adeziv tip EVA/PUR. Cu 1 kg de adeziv se aplică aproximativ 250 m de folie de cant pe panou cu grosimea 18 mm.

Cuva are acoperire din teflon și poate fi schimbată rapid, astfel încât să nu întâmpini întreruperi mari de producție. Timpul necesar pentru pre-încălzirea adezivului este de cca. 12-20 minute pentru o pornire rapidă dacă se respectă temperatura ambientală recomandată. Temperatura adezivului în cuva de adeziv este monitorizată permanent și afișată în panoul de control.

Adezivul este aplicat cu rolă de tip melc care asigură dozarea precisă a cantității de adeziv în funcție de materialul folosit.

Pentru mai mult confort, poți opta pentru echiparea mașinii cu dispozitiv pentru curățarea cuvei de adeziv „easy-clean”. Dispozitivul ușurează semnificativ schimbarea adezivului din mașină prin folosirea rolei melc și transferarea într-un container detașabil. Dispozitivul poate fi folosit atât pentru adeziv EVA, cât și PUR.

 

 

Aplici cant mai ușor pe piesele reci: lampă pentru preîncălzirea piesei (opțional)

Materialul nu trebuie să-ți dea planurile de producție peste cap. Poți echipa mașina cu lampă infraroșu pentru preîncălzirea piesei înainte de aplicarea foliei, garantând astfel o lipire mai bună pentru colile reci.

 

 

Aplici cant mai ușor pe piesele deja găurite: pachet „Nesting” (opțional)

Producția modernă are nevoie de soluții moderne, așadar în funcție de fluxul din fabrica ta, poți găuri panourile înainte de căntuire pentru că mașina de aplicat cant tempora 45.03L poate fi echipată cu palpatori cu role multiple atât la frezare, cât și la țiclingul de suprafață, astfel încât să asigure aceeași procesare precisă ca în cazul panourilor perfect plane.

 

 

Câștigi spațiu în atelier: dispozitiv de depozitare role de cant (opțional)

Poți să îți optimizezi spațiul în atelier, dar și producția prin achiziționarea unui suport pentru rolele de cant, astfel încât să ai canturile pe care urmează să le prelucrezi la îndemână, cu sau fără funcție de suport pentru rolă în locul suportului standard al mașinii.

 

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 1050 kg
Grosime folie cant

Grupuri de finisare

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină profesională de aplicare cant pe drept FORMAT4 Tempora F400 45.03L, grosimea foliei 0,4-3 mm, grosimea piesei 8-45 mm, grup de prefrezare, grup de rotunjire la colțuri, 2 grupuri de finisare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *