SKU: CF741

Mașină universală de tâmplărie cu 5 operații FELDER CF 741, pentru tăiere, frezare/cepuire, îndreptare, rindeluire la grosime, găurire-scobire

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

 • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
 • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Felder CF 741, mașină universală de tâmplărie: Precizie și versatilitate într-un singur echipament

Tot ce îți trebuie pentru prelucrarea perfectă a lemnului, în doar 2,5 mp: mașina universală de tâmplărie pentru tăiere, îndreptare, rindeluire la grosime, frezare – cepuire și mortezare.

Felder CF 741 impresionează prin construcția compactă și solidă care combină cerințele de spațiu relativ redus cu versatilitatea și ușurința în utilizare a mașinilor profesionale, oferind calitate și precizie în prelucrare pentru fiecare operație în parte.

Cu o lățime de 410 mm la îndreptare, arbore de rindeluire cu cuțite cu autoaliniere și sistem de schimbare rapidă a cuțitelor, dar și posibilitatea de echipare a utilajului cu arborele elicoidal Silent-Power®, lungime de tăiere de până la 2.500 mm cu masă mobilă cu sistem de glisare X-Roll®, sistem de schimbare rapidă a axului de frezare și multe alte echipări profesionale de top, Felder CF 741 te va convinge din prima zi de lucru în atelier.

 

  Calitate austriacă

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

  Garanții extinse prin programul G+

Lucrezi fără griji pentru mai mult timp pentru că beneficiezi de 3 ani garanție extinsă Felder pentru utilaj, 3 ani pentru arborele de rindeluire cu cuțite dispuse elicoidal Silent-Power®, 10 ani garanție pentru sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll® și 6 ani pentru sistemul de înclinare a unității de tăiere Easy-Glide® prin programul G+ al Felder Gruppe România.

✓  Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

  Pentru atelierele mijlocii care își doresc rezultate perfecte

Mașina universală de tâmplărie CF 741 este soluția profesională ideală pentru producătorii de mobilă mijlocii cu spațiu relativ redus de producție. Felder CF 741 oferă o soluție completă pentru prelucrarea lemnului cu același confort și aceeași calitate pentru fiecare operație în parte ca atunci când ai folosi utilaje individuale de prelucrarea lemnului.

 

Beneficiezi de o soluție completă într-un spațiu redus: realizezi 5 operații de lucru cu o singură mașină

Mașina universală de tâmplărie Felder CF 741 garantează calitate și precizie profesională superioară într-un spațiu de doar 2.5 mp pentru toate operațiile pe care le realizează. Poți realiza 5 operații de lucru cu o singură mașină: tăiere, îndreptare, rindeluire la grosime, frezare-cepuire și mortezare (opțional).

 

Ai stabilitate în prelucrare: construcție robustă și mese din fontă masivă

Utilajele de prelucrarea lemnului din portofoliul Felder Group sunt recunoscute peste tot în lume pentru construcția robustă și stabilitatea în prelucrare, iar seria Felder 700 este folosită de zeci de mii de clienți în lume, de peste 30 ani. Cu Felder CF 741 ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact, cu batiu dublu ranforsat, cu mese din fontă masivă rezistente la torsiune care preiau vibrațiile apărute în timpul prelucrării. În plus, motoarele puternice și unitățile de prelucrare solide, cu structură compactă din fontă masivă contribuie la calitatea superioară a prelucrării.

 

Câștigi timp: trecere rapidă și ușoară între aplicații și schimbarea rapidă a sculelor

Atunci când alegi o mașină universală de tâmplărie care poate face 5 operații de prelucrare nu trebuie să sacrifici flexibilitatea pe care utilizarea unor utilaje individuale ți-o oferă. Construcția mașinii Felder CF 741 asigură o trecere ușoară și rapidă între operații și o operare și reglare simplă a cotelor de prelucrare, datorită construcției ingenioase și a capacității de înlocuire a sculelor de prelucrare.

 

Durată mare de viață și costuri mici de întreținere

Toate utilajele Felder Group pentru prelucrarea lemnului sunt recunoscute în lume pentru fiabilitate și precizie, iar mașina universală de tâmplărie Felder CF 741 nu face excepție. Beneficiezi de o durată mare de viață a utilajului, costuri mici de întreținere și de rezultate perfecte în prelucrare pentru mult timp. În plus, atunci când vei dori să faci pasul următor, poți să fii sigur că valoarea de revânzare va rămâne ridicată.

 

TĂIERE

Tai precis, fără imperfecțiuni sau pierderi de fiecare dată: sistem brevetat de glisare a mesei mobile X-Roll® cu 10 ani garanție

Cel mai avansat sistem de glisare a mesei mobile face diferența de fiecare dată. Masa mobilă cu sistem de glisare X-Roll® a fost special proiectată astfel încât prin repoziționarea inteligentă a rolelor cilindrice, presiunea de pe masă să fie optim distribuită pe toate punctele de contact. Acest lucru duce la rezistență mare la niveluri maxime de încărcare ale mesei fără să afecteze culisarea lină și precisă.

Profilul mesei mobile și a mesei fixe garantează maximum de rezistență la torsiune și la temperaturi ridicate. În plus, sistemul nu necesită gresare sau întreținere intensivă sau complexă, ci se poate folosi sistemul de exhaustare atașat utilajului pentru curățarea mesei.

Masa mobilă are o lungime de 1.300 în variantă standard, dar poți alege și masă de 1.550 mm, 2.050 mm sau 2.500 mm.

 

 

Beneficiezi de eficiență maximă: unitate de tăiere performantă

Arborele unității principale de taiere este calibrat electronic și a fost special proiectat cu un ax cu 2 rulmenți, iar transmiterea puterii motorului la pânza principală se face prin intermediul unei curele POLY-V ce asigură un transfer complet al puterii către pânză.

Unitatea de tăiere performantă din fontă masivă oferă o înălțime de tăiere de 104 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 315 mm. Atunci când treci de la tăiere la frezare sau când utilajul nu este în funcțiune, pânza poate fi coborâtă complet sub nivelul mesei fără să depui efort în a scoate complet pânza.

 

 

Cu mașina universală de tâmplărie cu 5 operații FELDER CF 741, ai garanția referinței 0 la înclinarea pânzei: prelucrări precise în unghi cu Easy-Glide®

Pânză tăietoare poate fi înclinată în orice poziție între 90° și 45° cu ajutorul sistemului de înclinare a grupului Easy-Glide® – unic în lume, dezvoltat și patentat de către Felder Group.

Sistemul de înclinare Easy-Glide® are dublă susținere ceea ce conferă precizie și un grad ridicat de repetabilitate. Materialul special poli-compozit din care este realizat, folosit până acum cu succes în industria aeronautică, asigură alunecarea lină și durabilă chiar și în cele mai dificile condiții de lucru. Pe lângă avantajul preciziei, sistemul este fiabil și nu necesită întreținere intensivă, acesta nu trebuie gresat sau curățat de praf și nu este afectat de rumeguș. Tocmai de aceea sistemul beneficiază de 6 ani garanție.

 

 

Ai mai mult confort și siguranță în utilizare: pachet de comandă Power-Drive pentru tăiere (opțional)

Dacă dorești mai mult confort în operare, dar și mai multă siguranță a reglărilor, poți opta pentru pachetul de comandă și control Power-Drive care permite reglarea electronică a înălțimii și a unghiului pânzei principale de tăiere cu precizie de zecime de milimetru.

 

 

Ești mai flexibil și mai versatil în producție: poți tăia coli de PAL și lemn cu aceeași mașină (opțional)

Dacă prelucrezi și PAL și lemn, nu mai trebuie să investești într-un alt utilaj pentru că Felder CF 741 poate fi echipat cu unitate de pretăiere (incizor) independentă pentru panourile laminate. Foarte important, reglajele laterale și în înălțime ale pânzei incizoare se mențin pe durata de prelucrare și sunt ușor de efectuat.

 

 

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu mașina combinată cu 5 operații Felder CF 741 poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado pentru caneluri între 8 – 19,5 mm lățime.

 

 

Realizezi ușor tăieri în unghi: riglă pentru tăieri transversale de 1.100 mm

Reglabilă la orice poziție între -45° și + 45°, rigla pentru tăieri transversale asigură tăieri precise în unghi, iar datorită riglei cu gradație reglarea se realizează simplu și ușor. Opritorii de la capete la 90° garantează un grad ridicat de repetabilitate, iar împreună cu opritorul cu lupă pentru citirea cotelor, rezultatele sunt garantate. Opritoarele robuste, plasate pe rigla transversală, permit tăierea precisă chiar și în cazul pieselor deja tăiate în unghi, ceea ce înseamnă că fixarea în pozițiile prestabilite se realizează perfect, permițând obținerea dimensiunilor dorite, fără a pierde nici măcar 0,1 mm.

Rigla pentru tăieri transversale poate fi atașată cu ușurință pe masă mobilă, fără folosirea vreunei scule suplimentare.

 

 

Tai ușor piese înguste și subțiri: riglă de bazare pentru tăierea pe partea dreaptă

Rigla de bazare poate fi poziționată oriunde pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare pe șină, iar dacă prelucrezi cu pânza înclinată sau piese subțiri sau înguste, rigla de bazare poate fi culcată/ poziționată orizontal astfel încât partea mai subțire să fie în dreptul pânzei și poate fi înclinată pentru atunci când lucrezi piese în unghi.

 

Lucrezi în siguranță: buton de pornire și oprire a pânzei și a incizorului direct pe masa mobilă (opțional)

Poți echipa mașina combinată cu butoane de oprire-pornire a pânzei principale și pânzei pretăietoare direct pe masa mobilă, în dreptul operatorului, astfel încât să lucrezi mai sigur și să nu trebuiască să te apleci sau să faci mișcări complexe pentru a porni/opri grupul de tăiere. În felul acesta nu doar că lucrezi mai în siguranță și cu mai mult confort, dar câștigi și timp.

 

 

ÎNDREPTARE-RINDELUIRE LA GROSIME

Obții suprafețe perfect plane: arbore cu 2 sau 4 cuțite cu auto-aliniere și arbore cu cuțite dispuse elicoidal Silent-Power®

Inima oricărei mașini de rindeluire este arborele de prelucrare. Tocmai de aceea, inginerii austrieci au dezvoltat soluții care nu doar să ofere precizie, ci și alte beneficii, precum costuri reduse pentru întreținerea sau schimbarea sculelor de prelucrare, reducerea timpului de schimbare a cuțitelor și a reglajelor, precum și garantarea unei durate de viață mare a acestora. Indiferent de nevoia ta de prelucrare, ai garanția calității și ușurinței în utilizare cu costuri reduse.

Arbore de rindeluire cu 2 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor (standard) 
Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timp datorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus al consumabilelor datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora.
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (Opțional)

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață de 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

 

Treci ușor de la o operație la alta: sistem de ridicare simultană a meselor de îndreptare

Treci ușor și rapid de la operația de rindeluire la cea de degroșare datorită sistemului de ridicare simultană a meselor de lucru, astfel încât vei economisi timp de fiecare dată. În plus, masa rabatată are sistem de blocare pentru ambele poziții și va sta în poziție perfect verticală fără a te incomoda în prelucrare atunci când rindeluiești piesele la grosime.

 

 

Reglezi rapid și ușor cotele de prelucrare: manete cu gradație pentru adâncime, grosime și unghiul riglei de bazare

Toate utilajele grupului Felder Group sunt recunoscute pentru ușurința și confortul în utilizare, iar Felder CF 741 nu este mai prejos.

Deși, în varianta standard, toate reglajele cotelor se realizează manual, inginerii austrieci au asigurat un grad de confort ridicat în operare. Atât grosimea piesei de degroșat, cât și adâncimea de preluare la îndreptare se realizează rapid, simplu și precis, cu ajutorul mânerelor de reglare cu gradație care garantează siguranța respectării cotelor setate. Rigla de bazare se reglează la fel de ușor, prin intermediul unei manete de blocare și deblocare cu gradație în dreptul sistemului cu opritori pentru unghi de 45° și 90° ce permite o reglare precisă.

 

Setezi înălțimea de prelucrare și mai rapid și precis: reglare electrică a înălțimii de prelucrare cu pachet Power-Drive sau Digi-Drive (opțional)

Poți opta însă și pentru pachet de comandă electrică cu panou digital de afișare a înălțimii mesei de degroșare Power-Drive care permite reglarea electrică a înălțimii mesei de rindeluire la grosime sau pachet Digi-Drive care oferă reglarea electrică a înălțimii mesei de degroșare și o a doua bară de presiune tensionată cu arc.

În ceea ce privește operația de îndreptare, mesele sunt echipate cu sistemul patentat Felder cu ghidaje prismatice care conferă maxim de precizie. Reglarea înălțimii de îndreptare se realizează rapid și confortabil, din dreptul mesei de intrare.

 

 

 

Îndrepți ușor piese înguste și în unghi de 45°: riglă de bazare înclinabilă

Ai precizie și confort în îndreptarea pieselor înguste și în unghi datorită riglei de bazare din Al anodizat înclinabilă între 90°- 45 ° ce poate fi mutată și fixată în orice poziție pe lățimea mesei de îndreptare. Acest lucru îți permite să lucrezi ușor piese înguste și în unghi de 45°, dar și să poziționezi mașina lângă perete astfel încât să nu ocupe mult spațiu în atelier.

 

 

Ai garanția unei prelucrări curate: exhaustare eficientă

Sistemul de exhaustare se rabatează în câteva secunde atunci când faci schimbul între operația de îndreptare și degroșare, fără să te incomodeze în prelucrare, iar designul capotei contribuie la realizarea unei exhaustări eficiente a așchiilor indiferent de mărimea lor. Extracția eficientă a resturilor rezultate din rindeluire nu contribuie doar la menținerea unei prelucrări curate, ci și la prelungirea duratei de viață a ansamblului de rindeluire și a întregului utilaj pentru că sistemul nu permite ca așchiile să afecteze componentele mașinii.

 

 

Ești mai flexibil: masă orizontală de mortezat (opțional)

Felder CF 741 poate fi echipată cu dispozitiv de găurire și scobire (mortezare), astfel încât să beneficiezi de flexibilitate și randament ridicat cu o singură mașină în cele mai mici spații. Unitatea de găurire-scobire este montată pe masa de îndreptare. Masa de transport a unității de mortezare poate fi prevăzută cu dispozitive de găurire cu distanțe predefinite, în funcție de nevoile tale de prelucrare.

Vezi cât de ușor se montează și se folosește unitatea de mortezare:

 

 

FREZARE – CEPUIRE

Beneficiezi de dimensiuni optime pentru frezarea clasică: ax de Ø30 mm, scule de frezare Ø230 mm

Mașina universală de tâmplărie Felder CF 741 este echipată standard cu ax de frezare cu diametru de Ø30 mm, ideal pentru frezarea clasică. Capota de frezare îți permite utilizarea sculelor cu diametrul maxim de Ø230 mm peste nivelul mesei, Ø180 mm deschiderea mesei și înălțime de prelucrare de 115 mm. Capota este prevăzută cu plăcuțe indicatoare pentru reglări fine cu ajutorul unei scale gradate între -5 și + 25 mm.

Motorul puternic cu structură din fontă masivă asigură o prelucrare constantă chiar și la cea mai mare viteză de prelucrare 3.500/6.500/8.000/10.000 rpm. Cureaua de transmisie cu profil POLY-V transmite 98 % din puterea dezvoltată de motor, astfel că întreg grupul de prelucrare beneficiază de putere maximă generată de motor.

 

 

Reglezi rapid și precis cotele de frezare: capotă cu reglare MULTI-fină  (opțional)

Sistemul de reglare MULTI-fină al capotei de frezare permite o reglare rapidă, sigură și precisă a cotelor luând în calcul atât diametrul sculei de prelucrare, cât și adâncimea de prelucrare dorită. Sistemul de reglare MULTI-fină asigură repoziționarea automată după demontarea acesteia și a riglei de bazare fără să fie nevoie să refaci reglajele. Urmărește în video-ul de mai jos și vezi cum se folosește capota de frezare cu reglare MULTI-fină.

 

 

Schimbi ușor și rapid axul de frezare și reduci timpul de reglare: sistem de schimbare rapidă a axului Quick-Change®fără scule și fără resetarea parametrilor (standard)

Proiectat pentru o versatilitate mai mare, axul de frezare Felder cu sistem de schimbare rapidă Quick-Change® se diferențiază prin înlocuirea rapidă și facilă, fără modificarea sau resetarea parametrilor stabiliți pe mașină. Nu trebuie să faci mai mult de 2 mișcări ale mâinii și înlocuiești complet axul de frezare în mai puțin de 1 minut.

Acest lucru permite să scoți axul împreună cu scula prelucrătoare și să îl înlocuiești cu axuri de diferite diametre sau chiar cu axul de mare viteză pentru turații de 15.000 rpm (opțional). Avantajul acestui sistem este că prin schimbarea axului nu se modifică sau resetează parametrii stabiliți pe mașină. Astfel, economisești timpul pe care l-ai fi dedicat restabilirii cotelor de frezare.

 

 

Poți regla electric înălțimea și înclinarea axului: pachet de comandă și control Power-Drive pentru frezare (opțional)

Îți poți ușura munca și poți câștiga timp atunci când reglezi mașina datorită pachetului de comandă cu afișaj electronic digital Power-Drive. Acesta permite reglarea electrică a înălțimii și înclinarea axului de frezare direct din panou cu precizie de zecime de mm.

 

 

Prelucrezi orice fel de piese în siguranță: înclinarea axului de frezare 90° – 45° cu sistem Easy-Glide®

Înclinarea axului frezei în interior este standard pe orice mașină de frezat Felder Group. Pe lângă posibilitățile de prelucrare pe care înclinarea axului de frezare în interior le oferă, acesta asigură mai multă siguranță în operare, un grad ridicat de finisare, înlăturarea optimă a așchiilor și posibilitatea folosirii unui dispozitiv de avans mecanic. Comparativ, înclinarea axului spre exterior este periculoasă și prezintă dezavantaje serioase la nivel de operare, precum risc crescut de accidente, limitarea grosimii piesei, imposibilitatea folosirii unui avans mecanic al piesei, iar finisarea este mai scăzută și aspirarea așchiilor mai dificilă.

Înclinarea axulului de frezare al mașinii universale de tâmplărie Felder CF 741 se realizează prin sistemul unic în lume de înclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide dezvoltat și brevetat de Felder Group.

 

 

Realizezi cepuiri cu maximă precizie și confort: sistem de glisare a mesei mobile X-Roll®

Sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll® nu îți garantează doar o tăiere precisă și constantă a pieselor, ci asigură și o cepuire precisă și confortabilă, astfel încât să ai siguranța îmbinărilor perfecte.

Sistemele de glisare tradiționale folosesc bile sferice în timp ce sistemul X-Roll® folosește role cilindrice poziționate inteligent în „X” pentru distribuirea uniformă a greutății. Un sistem de glisare cu bile sferice are doar un singur punct de contact (între bilă și calea de rulare). Cu timpul, acest punct unic va genera un „joc” nedorit mesei mobile.

 

 

Adaptezi viteza de frezare în funcție de esența lemnului și de sculele de frezare folosite: 4 viteze de prelucrare

Felder CF 741 îți oferă posibilitatea de a prelucra diferite tipuri de lemn pentru că poți adapta viteza de prelucrare în funcție de esența lemnului, dar și în funcție de scula de frezare folosită. Beneficiezi de 4 trepte de viteză în varianta standard: 3.500, 6.500, 8.000 și 10.000 rpm.

 

Poți realiza lucrări de finețe: posibilitatea de echipare cu ax de mare viteză de 15.000 rpm (opțional)

Atunci când alegi configurațiile pentru utilaj, poți opta chiar pentru echiparea mașinii cu ax de mare viteză pentru lucrări fine în locul celui de Ø30. Acesta va rula cu 15.000 rpm.

 

 

Poți să-ți ușurezi prelucrarea la frezare: dispozitiv de avans mecanic (opțional)

Dacă îți dorești siguranță și mai mult confort în operare, îți poți dota mașina cu sistem de avans mecanic pentru operațiunea de frezare. Acesta aplică o presiune constantă asupra piesei și îi asigură un traseu lin, fără întreruperi. Astfel, dispozitivul de avans mecanic contribuie la mai multă precizie și la reducerea considerabilă a erorilor umane în prelucrare, mai ales atunci când prelucrezi piese grele și cu dimensiuni mari. Dacă optezi pentru un dispozitiv de avans mecanic, se recomandă echiparea utilajulului cu braț de înclinare a dispozitivului în afara mesei de lucru, astfel încât să nu trebuiască să demontezi dispozitivul atunci când treci la operația de tăiere.

 

 

Poți lucra cu mai puțin efort și siguranță sporită: sistem pneumatic de prindere a pieselor cu înălțime de 95 mm (opțional)

Felder CF 741 îți permite să folosești sistem pneumatic de prindere a pieselor pe masa mobilă. Acest sistem poate fi folosit pe orice fierăstrău circular sau mașină de frezat cu masă mobilă Felder Group. Ușor de reglat datorită ajustării pneumatice, sistemul de prindere a pieselor îți oferă siguranță sporită și mai puțin efort în operare datorită fixării puternice a piesei cu o forță de aproximativ 120 kg. Sistemul este un real sprijin atunci când prelucrezi piese cu dimensiuni mari și grele. 

 

 

 

Ai garanția unei aspirări eficiente: dublă exhaustare și aspirare eficientă

Aspirarea rumegușului se realizează prin capota axului și sub arborele frezei, ceea ce asigură maximum de colectare a rumegușului rezultat în urma frezării, astfel încât unitatea de prelucrare să nu fie afectată de resturile de lemn. Pe termen lung, exhaustarea eficientă contribuie la menținerea calității unității de prelucrare pentru mai mult timp, fără să-i fie afectată performanța de prelucrare.

 

 

Vezi mai jos toate detaliile tehnice ale mașinii universale de tâmplărie cu 5 operații Felder CF 741 și alege dotările opționale care corespund nevoilor tale de prelucrare actuale. Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

 

Greutate 980 kg
Înălțime de tăiere

Lungime de tăiere

Lățime maximă

410 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină universală de tâmplărie cu 5 operații FELDER CF 741, pentru tăiere, frezare/cepuire, îndreptare, rindeluire la grosime, găurire-scobire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *