SKU: C3-31

Mașină universală de tâmplărie cu 5 operații HAMMER C3 31 pentru tăiere, frezare/cepuire, îndreptare, rindeluire la grosime, găurire-scobire

7,980.00  fără TVA

Contactează-ne pentru termenul de livrare

HAMMER C3 31, mașină universală de tâmplărie: Atelierul tău într-o singură mașină cu o investiție accesibilă

Dacă te afli la început de drum sau pur și simplu ai spațiu redus în atelier și prețul echipamentelor contează la fel de mult precum precizia de prelucrare, atunci poți opta pentru mașina universală de tâmplărie pentru lemn Hammer C3 31. Toate mașinile combinate din portofoliul Felder Group au concepte unice de construcție care asigură treceri rapide între aplicații și dotări profesionale superioare, astfel încât să te bucuri de flexibilitate și versatilitate chiar și atunci când folosești o mașină combinată.

Hammer C3 31 îți oferă tehnologie profesională de prelucrare în clasa compactă: arbore de rindeluire elicoidal Silent-Power® unic în lume, sistem de schimbare rapidă a axului de frezare, masă orizontală de scobit, toate într-un design robust și stabil.

 

    Calitate austriacă

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

    Garanții extinse

Lucrezi fără griji pentru mai mult timp pentru că beneficiezi de 2 ani garanție extinsă Hammer pentru utilaj și 3 ani pentru arborele de rindeluire Silent-Power® prin programul G+ al Felder Gruppe România.

    Asistență tehnică dedicată prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

    Destinat atelierelor mici care își doresc calitate și precizie într-un spațiu redus

Mașina universală de tâmplărie Hammer C3 31 este special concepută pentru a oferi atelierelor mici sau cu spațiu redus versatilitate și precizie în prelucrare la cel mai mic preț.

 

 

Câștigi spațiu în atelier: realizezi 5 operații de lucru

Cu un design compact, mașina universală de tâmplărie îți oferă calitate profesională într-un spațiu redus. Poți realiza 5 operații de lucru cu o singură mașină: tăiere, îndreptare, rindeluire la grosime, frezare-cepuire și găurire-scobire (opțional).

 

Ai stabilitate în prelucrare: construcție robustă și mese din fontă masivă

Cu Hammer C3 31 ai siguranța stabilității și preciziei în prelucrare datorită designului solid și compact, cu batiu dublu ranforsat, cu mese din fontă masivă rezistente la torsiune care preiau vibrațiile apărute în timpul prelucrării.

 

Economisești timp: trecere rapidă și ușoară între aplicații

Alegerea unei mașini universale cu 5 operații nu înseamnă că trebuie să sacrifici flexibilitatea în prelucrare. Construcția mașinii asigură o trecere ușoară și rapidă între operații și o operare și reglare simplă a cotelor de prelucrare.

 

TĂIERE

Obții tăieri precise de fiecare dată: unitate de tăiere performantă

Unitatea de tăiere performantă îți oferă o înălțime de tăiere de 103 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 315 mm. Atunci când treci de la tăiere la frezare sau când utilajul nu este în funcțiune, pânza poate fi coborâtă complet sub nivelul mesei fără să depui efort în a scoate complet pânza. Pânza tăietoare poate fi înclinată în orice poziție între 90° și 45°. Opritorii predefiniți la pozițiile de 90° și 45° asigură poziționarea exactă a pânzei, iar roata cu manetă pentru reglare și scala de pe batiul mașinii te ajută să citești și să setezi cu ușurință valorile.

 

Cu mașina universală de tâmplărie cu 5 operații HAMMER C3 31 ești mai flexibil și mai versatil în producție: poți tăia plăci de PAL și lemn cu aceeași mașină

Dacă prelucrezi și PAL și lemn, nu mai trebuie să investești într-un alt utilaj pentru că Hammer C3 31 poate fi echipat cu unitate de pretăiere (incizor) pentru panourile laminate. Unitatea de pretăiere este acționată de motorul principal.

 

 

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu mașina combinată cu 5 operații Hammer C3 31 poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat pe axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado pentru caneluri între 8 – 19,5 mm lățime.

 

 

ÎNDREPTARE-RINDELUIRE LA GROSIME

Obții suprafețe perfect plane: arbore cu 3 cuțite cu autoaliniere și arbore elicoidal Silent-Power®

Inima oricărei mașini de rindeluire este arborele de prelucrare. Tocmai de aceea, inginerii austrieci au dezvoltat soluții care nu doar să ofere precizie, ci și alte beneficii, precum costuri reduse pentru întreținerea sau schimbarea sculelor de prelucrare, reducerea timpului de schimbare a cuțitelor și a reglajelor, precum și garantarea unei durate de viață mare a acestora. Indiferent de nevoia ta de prelucrare ai garanția calității și ușurinței în utilizare cu costuri reduse.

Arbore de rindeluire cu 3 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor (standard)

Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timp datorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus al consumabilelor datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora.
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (opțional)

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

 

Reglezi rapid și ușor cotele de prelucrare: manete cu gradație pentru adâncime, grosime și unghiul riglei de bazare

Toate utilajele grupului Felder Group sunt recunoscute pentru ușurința și în confortul în utilizare, iar Hammer C3 31 nu este mai prejos.

Deși toate reglajele cotelor se realizează manual, inginerii austrieci au asigurat un grad de confort ridicat în operare. Atât grosimea piesei de degroșat, cât și adâncimea de preluare la îndreptare se realizează rapid, simplu și precis, cu ajutorul mânerelor de reglare cu gradație care îți garantează siguranța respectării cotelor setate. Rigla de bazare se reglează la fel de ușor, prin intermediul unei manete cu gradație în dreptul sistemului cu opritori pentru unghi de 45° și 90° ce-ți permite o reglare precisă.

 

 

Treci ușor de la o operație la alta: sistem de ridicare simultană a meselor

Treci ușor și rapid de la operația de rindeluire la cea de degroșare datorită sistemului de ridicare simultană a meselor de lucru astfel încât vei economisi timp de fiecare dată. În plus, masa rabatată are sistem de blocare pentru ambele poziții și va sta în poziție perfect verticală fără a te incomoda în prelucrare atunci când prelucrezi la grosime.

 

 

Rindeluiești ușor piese înguste și în unghi de 45°: riglă de bazare înclinabilă

Ai precizie în prelucrare datorită riglei de bazare din aluminiu anodizat înclinabilă între 90°- 45 ° ce poate fi mutată și fixată în orice poziție pe lățimea mesei de îndreptare. Acest lucru îți permite să lucrezi ușor piese înguste și în unghi de 45°, dar și să poziționezi mașina lângă perete astfel încât să nu ocupe mult spațiu în atelier.

 

 

Ai garanția unei prelucrări curate: exhaustare eficientă

Sistemul de exhaustare se rabatează în câteva secunde atunci când faci schimbul între operații, fără să te incomodeze în prelucrare, iar designul capotei contribuie la realizarea unei exhaustări eficiente a așchiilor indiferent de mărimea lor. Extracția eficientă a resturilor rezultate din rindeluire nu contribuie doar la menținerea unei prelucrări curate, ci și la prelungirea duratei de viață a ansamblului de rindeluire și a întregului utilaj pentru că sistemul nu permite ca așchiile să afecteze componentele mașinii.

 

 

FREZARE – CEPUIRE

Beneficiezi de dimensiuni optime pentru frezarea clasică: ax de Ø30 mm, scule de frezare Ø220 mm

Mașina de frezat din Hammer C3 31 este dotată standard cu ax de frezare cu diametru de Ø30 mm, ideal pentru frezarea clasică. Capota de frezare îți permite utilizarea sculelor cu diametrul maxim de Ø220 mm peste nivelul mesei, Ø180 mm deschiderea mesei și înălțime de prelucrare de 100 mm.

 

 

 

Câștigi timp cu fiecare piesă prelucrată: sistem de schimbare rapidă a axului MF, fără resetarea parametrilor (opțional)

Axul de frezare cu sistemul rapid de fixare MF de la Felder Group îți permite înlocuirea rapidă și ușoară a axului din doar câteva mișcări, în mai puțin de 1 minut, fără modificarea sau resetarea parametrilor stabiliți pe mașină. Prin înlocuirea completă a axului se păstrează reglajele utilajului, iar tu vei câștiga timp și pentru că nu vei mai fi nevoit să setezi cotele din nou.

 

 

Performanță pe care te poți baza: motor puternic și transmisie eficientă

Motorul puternic asigură o prelucrare constantă chiar și la cea mai mare viteză de prelucrare 3000/6000/8000/10.000 rpm. Cureaua de transmisie cu profil POLY-V transmite 98% din puterea dezvoltată de motor, astfel că întreg grupul de prelucrare beneficiază de putere maximă generată de motor.

 

 

Reglezi ușor și precis cotele: sistem de reglare MULTI-fină (opțional)

Capota de frezare dotată cu sistem de reglare MULTI-fină permite reglarea rapidă a cotelor luând în calcul atât diametrul sculei, cât și adâncimea de prelucrare.

 

 

GĂURIRE- SCOBIRE

Ești mai flexibil: poți avea găurire și scobire pe aceeași mașină (opțional).

Hammer C3 31 poate fi echipată cu dispozitiv de găurire și scobire (mortezare), astfel încât să beneficiezi de flexibilitate și randament ridicat cu o singură mașină în cele mai mici spații.

 

 

Vezi mai jos toate detaliile tehnice ale mașinii universale de tâmplărie Hammer C3 31 și alege-ți dotările opționale care corespund nevoilor tale de prelucrare.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 540 kg
Lungime de tăiere

Lățime maximă

310 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină universală de tâmplărie cu 5 operații HAMMER C3 31 pentru tăiere, frezare/cepuire, îndreptare, rindeluire la grosime, găurire-scobire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *