SKU: C3-31P

Mașină universală de tâmplărie cu 5 operații HAMMER C3 31 perform cu masă suport, pentru tăiere, frezare/cepuire, îndreptare, rindeluire la grosime, găurire-scobire

10,980.00  fără TVA

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

 • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
 • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

HAMMER C3 31 Perform, mașină universală de tâmplărie: Atelierul tău într-o singură mașină.

C3 31 perform îți oferă cea mai bună tehnologie din clasa compactă, astfel încât să poți realiza tăierea, îndreptarea, rindeluirea la grosime, frezarea și chiar scobirea în cele mai mici spații, la un nivel înalt de performanță și precizie.

Datorită ușurinței în utilizare, diferitelor posibilități de a face ajustări precise, timpului de setare redus, dar și prelucrărilor de înaltă calitate pe care le oferă utilajele din gama Hammer ai garanția că investești într-un produs care îți oferă rezultatele pe care ți le dorești timp îndelungat.

Din gama de MUT-uri C3 31, modelul Perform oferă dimensiuni mai generoase, precum masă mobilă de 2.500 mm, masă suport de 1.250 mm și riglă de ghidare de 2.600 mm, astfel încât vei putea prelucra piese cu dimensiuni mari fără probleme.

 

    Calitate austriacă

Produs 100% în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

    Garanții extinse

Lucrezi fără griji pentru mai mult timp pentru că beneficiezi de 2 ani garanție extinsă Hammer pentru utilaj și 3 ani pentru arborele de rindeluire elicoidal Silent-Power® prin programul G+ al Felder Gruppe România.

    Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență tehnică, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

    Destinat atelierelor mici care își doresc calitate și precizie într-un spațiu redus

Mașina universală de tâmplărie Hammer C3 31 perform este special concepută pentru a oferi atelierelor mici sau cu spațiu redus versatilitate și precizie în prelucrare la cel mai mic preț.

 

 

Câștigi spațiu în atelier: realizezi 5 operații de lucru

Cu un design compact, mașina universală de tâmplărie îți oferă calitate profesională într-un spațiu redus. Poți realiza 5 operații de lucru cu o singură mașină: tăiere, îndreptare, rindeluire la grosime, frezare-cepuire și găurire-scobire (opțional).

 

Ai stabilitate în prelucrare: construcție robustă și mese din fontă masivă

Construcția solidă și mesele din fontă masivă ale mașinii universale de tâmplărie Hammer C3 31 perform oferă un avantaj important în prelucrarea lemnului pentru că acestea absorb vibrațiile de lucru, contribuind astfel la calitatea și precizia de prelucrare.

 

Economisești timp: trecere rapidă și ușoară între aplicații

Alegerea unei mașini universale cu 5 operații nu înseamnă că trebuie să sacrifici flexibilitatea în prelucrare. Construcția mașinii asigură o trecere ușoară și rapidă între operații și o operare și reglare simplă a cotelor de prelucrare.

 

TĂIERE

Beneficiezi de dimensiuni generoase de prelucrare: masă de 2.500 mm, masă suport de 1.250 mm și riglă de tăieri transversale de 2.600 mm

Nu întâmplător numele modelului este C3 31 perform. Atât dotările profesionale, cât și dimensiunile generoase îl recomandă pentru performanță.

Masa cu lungime generoasă și masa suport oferă un grad sporit de confort în prelucrare și mai multă susținere atunci când prelucrezi panouri cu dimensiuni mai mari și grele.

Masa mobilă din aluminiu anodizat are o construcție solidă, cu profil multi-cameral care asigură rezistență la torsiune și evitarea jocului de prelucrare chiar și la niveluri mari de încărcare a mesei.

 

 

Obții tăieri precise de fiecare dată: unitate de tăiere performantă

Unitatea de tăiere performantă îți oferă o înălțime de tăiere de 103 mm și posibilitatea utilizării pânzelor cu un diametru de până la 315 mm. Atunci când treci de la tăiere la frezare sau când utilajul nu este în funcțiune, pânza poate fi coborâtă complet sub nivelul mesei fără să depui efort în a scoate complet pânza. Pânza tăietoare poate fi înclinată în orice poziție între 90° și 45°. Opritorii predefiniți la pozițiile de 90° și 45° asigură poziționarea exactă a pânzei, iar roata cu manetă pentru reglare și scala de pe batiul mașinii te ajută să citești și să setezi cu ușurință valorile.

 

 

Poți realiza ușor tăieri în unghi: riglă pentru tăieri transversale

Reglabilă la orice poziție între -45° și + 45°, rigla pentru tăieri transversale asigură tăieri precise în unghi, iar datorită riglei cu gradație reglarea se realizează simplu și ușor. Opritorii de la capete la 90° și 45° garantează un grad ridicat de repetabilitate, iar împreună cu opritorul cu lupă pentru citirea cotelor rezultatele sunt garantate.

 

 

Tai ușor piese înguste și subțiri: riglă de bazare pentru tăierea pe partea dreaptă

Rigla de bazare poate fi poziționată oriunde între 0 – 600 mm pe suprafața mesei de tăiere pe partea dreaptă datorită sistemului de reglare pe șină, iar dacă prelucrezi cu pânza înclinată sau piese subțiri sau înguste, rigla de bazare poate fi inversată astfel încât partea mai joasă să fie în dreptul pânzei și poate fi înclinată pentru atunci când lucrezi piese în unghi. Dacă dorești precizie superioară în reglarea cotelor, poți opta pentru sistemul de reglare fină a riglei.

 

 

Ești mai flexibil și mai versatil în producție: poți tăia plăci de PAL și lemn cu aceeași mașină (opțional)

Dacă prelucrezi și PAL și lemn, nu mai trebuie să investești într-un alt utilaj pentru că Hammer C3 31 perform poate fi echipat cu unitate de pretăiere (incizor) pentru panourile laminate. Unitatea de pretăiere este acționată de motorul principal.

 

 

Poți realiza inclusiv caneluri: freza dado (opțional)

În funcție de nevoile tale de prelucrare, cu mașina combinată cu 5 operații Hammer C3 31 perform poți realiza și caneluri pentru că unitatea principală de tăiere este perfect compatibilă cu utilizarea frezelor de nut. Cu ajutorul flanșei demontabile – segment demontabil inserat în axul pânzei principale – poate fi folosită freza dado pentru caneluri între 8 – 19,5 mm lățime.

 

 

ÎNDREPTARE-RINDELUIRE LA GROSIME

Obții suprafețe perfect plane: arbore cu 3 cuțite cu auto-aliniere și arbore elicoidal Silent-Power®

Inima oricărei mașini de rindeluire este arborele de prelucrare. Tocmai de aceea, inginerii austrieci au dezvoltat soluții care să nu ofere doar precizie, ci și alte beneficii, precum costuri reduse pentru întreținerea sau schimbarea sculelor de prelucrare, reducerea timpului de schimbare a cuțitelor și a reglajelor, precum și garantarea unei durate de viață mare a acestora. Indiferent de nevoia ta de prelucrare ai garanția calității și ușurinței în utilizare cu costuri reduse.

Arbore de rindeluire cu 3 cuțite cu auto-aliniere a cuțitelor (standard)

Lansat în 1987, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și auto-aliniere a cuțitelor a setat noi standarde în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit și avantajele acestuia sunt valabile și astăzi pentru mii de clienți din lume:

  • Obții suprafețe perfect plane.
  • Câștigi timp datorită sistemului de schimbare rapidă a cuțitelor, în mai puțin de 2 minute.
  • Reglezi cu ușurință cuțitele datorită sistemului de auto-aliniere a cuțitelor.
  • Ai cost redus al consumabilelor datorită celor 2 muchii tăietoare ale cuțitelor care asigură o utilizare îndelungată a acestora.
  • Ai garanția unei durate mari de viață datorită construcției care nu permite depunerea de rășină pe șuruburile de fixare a cuțitelor.

 

 

Arborele de prelucrare elicoidal Silent-Power® (opțional)         

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Group, arborele de prelucrare Silent-Power® reprezintă o inovație Felder Group, unică în lume. Arborele elicoidal face diferența atunci când dorești să investești într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime:

  • Ai garanția suprafețelor perfect plane, fără efect de valuri datorită dispunerii elicoidale a cuțitelor care realizează o așchiere treptată și constantă.
  • Beneficiezi de o operare silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți.
  • Ai un ciclu mai lung de utilizare a cuțitelor datorită cuțitelor cu 4 muchii tăietoare.
  • Reduci costurile pentru cuțite pentru că acestea au o durată de viață de 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice datorită materialului rezistent (carbură de tungsten) din care sunt realizate.
  • Economisești timp datorită schimbării rapide și ușoare a cuțitelor.
  • Ai un volum mai mare de colectare a așchiilor datorită dispunerii cuțitelor.
  • Ai un consum de energie mai redus datorită acționării de așchiere.
  • Ai garanție de 3 ani prin programul G+.

 

 

Beneficiezi de dimensiuni generoase la rindeluire: lățime îndreptare/grosime 310/306 mm, înălțime degroșare 4 – 225 mm

C3 31 perform asigură dimensiuni optime pentru rindeluirea la grosime a panourilor cu înălțime maximă de 225 mm și adaos maxim de prelucrare de 4 mm. La îndreptare, mașina are o masă de 1.400 mm și lățime de rindeluire de 310 mm. Viteza de avans este de 6 m/min.

 

 

Reglezi rapid și ușor cotele de prelucrare: manete cu ceas pentru adâncime, grosime și unghiul riglei de bazare

Toate utilajele grupului Felder Group sunt recunoscute pentru ușurința și în confortul în utilizare, iar Hammer C3 31 perform nu este mai prejos.

Deși toate reglajele cotelor se realizează manual, inginerii austrieci au asigurat un grad de confort ridicat în operare. Atât grosimea piesei de degroșat, cât și adâncimea de preluare la îndreptare se realizează rapid, simplu și precis, cu ajutorul mânerelor de reglare cu gradație care garantează siguranța respectării cotelor setate. Rigla de bazare se reglează la fel de ușor, prin intermediul unei manete cu gradație care se află în dreptul sistemului cu opritori pentru unghi de 45° și 90° ce permite o reglare precisă.

 

 

Treci ușor de la o operație la alta: sistem de ridicare simultană a meselor

Treci ușor și rapid de la operația de rindeluire la cea de degroșare datorită sistemului de ridicare simultană a meselor de lucru astfel încât vei economisi timp de fiecare dată. În plus, masa rabatată are sistem de blocare pentru ambele poziții și va sta în poziție perfect verticală fără a te incomoda în prelucrare atunci când rindeluiești la grosime.

 

 Cu mașina universală de tâmplărie cu 5 operații HAMMER C3 31 perform rindeluiești ușor piese înguste și în unghi de 45°: riglă de bazare înclinabilă

Ai precizie în prelucrare datorită riglei de bazare din Al anodizat înclinabilă între 90°- 45° ce poate fi mutată și fixată în orice poziție pe lățimea mesei de îndreptare. Acest lucru permite să lucrezi ușor piese înguste și în unghi de 45°, dar și să poziționezi mașina lângă perete astfel încât să nu ocupe mult spațiu în atelier.

 

 

Ai garanția unei prelucrări curate: exhaustare eficientă

Sistemul de exhaustare se rabatează în câteva secunde atunci când faci schimbul între operații, fără să te incomodeze în prelucrare, iar designul capotei contribuie la realizarea unei exhaustări eficiente a așchiilor indiferent de mărimea lor. Extracția eficientă a resturilor rezultate din rindeluire nu contribuie doar la menținerea unei prelucrări curate, ci și la prelungirea duratei de viață a ansamblului de rindeluire și a întregului utilaj pentru că sistemul nu permite ca așchiile să afecteze componentele mașinii.

 

 

FREZARE – CEPUIRE

Beneficiezi de dimensiuni optime pentru frezarea clasică: ax de Ø30 mm, scule de frezare Ø220 mm

Mașina universală de tâmplărie Hammer C3 31 perform este dotată standard cu ax de frezare cu diametru de Ø30 mm, ideal pentru frezarea clasică. Capota de frezare îți permite utilizarea sculelor cu diametrul maxim de Ø220 mm peste nivelul mesei, Ø180 mm deschiderea mesei și înălțime de prelucrare de 100 mm.

 

 

 

Câștigi timp cu fiecare piesă prelucrată: sistem de schimbare rapidă a axului MF, fără resetarea parametrilor (opțional)

Axul de frezare cu sistemul rapid de fixare MF de la Felder Group îți permite înlocuirea rapidă și ușoară a axului din doar câteva mișcări, în mai puțin de 1 minut, fără modificarea sau resetarea parametrilor stabiliți pe mașină. Prin înlocuirea completă a axului se păstrează reglajele utilajului, iar tu vei câștiga timp și pentru că nu vei mai fi nevoit să setezi cotele din nou.

 

 

Performanță pe care te poți baza: motor puternic și transmisie eficientă

Motorul puternic asigură o prelucrare constantă chiar și la cea mai mare viteză de prelucrare 3000/6000/8000/10.000 rpm. Cureaua de transmisie cu profil POLY-V transmite 98% din puterea dezvoltată de motor, astfel că întreg grupul de prelucrare beneficiază de putere maximă generată de motor.

 

 

Reglezi ușor și precis cotele: sistem de reglare MULTI-fină (opțional)

Capota de frezare dotată cu sistem de reglare MULTI-fină permite reglarea rapidă a cotelor luând în calcul atât diametrul sculei, cât și adâncimea de prelucrare.

 

 

GĂURIRE- SCOBIRE

Ești mai flexibil: poți avea găurire și scobire pe aceeași mașină (opțional)

Hammer C3 31 perform poate fi echipată cu dispozitiv de găurire și scobire (mortezare), astfel încât să beneficiezi de flexibilitate și randament ridicat cu o singură mașină în cele mai mici spații.

 

 

Vezi mai jos toate detaliile tehnice ale mașinii universale de tâmplărie Hammer C3 31 perform și alege-ți dotările opționale care corespund nevoilor tale de prelucrare.

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție la numărul de telefon 0731 335 337. Pentru informații complet actualizate legate de acest utilaj, solicită ofertă.

Greutate 610 kg
Lungime de tăiere

Lățime maximă

310 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mașină universală de tâmplărie cu 5 operații HAMMER C3 31 perform cu masă suport, pentru tăiere, frezare/cepuire, îndreptare, rindeluire la grosime, găurire-scobire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *