Coș

Asistență Tehnică: 021-4603388

L - V 09:00-18:00

Intră în

Intră în legătură cu noi

0731 335 337

L – V 09:00-18:00

Mayer

Mayer

Fierăstraiele circulare de tăiat în pachet Mayer sunt recunoscute pentru calitate, fiabilitate și impresionează prin construcția robustă. Aceste utilaje oferă o prelucrare silențioasă, fără vibrații, o exhaustare repartizată doar în zona de tăiere și un consum redus de energie.

Mayer

Cu o istorie de peste 70 de ani, producătorul german Mayer este recunoscut la nivel mondial pentru calitatea și fiabilitatea agregatelor industriale de tăiat în pachet pe care le produce.

Fierăstraie circulare industriale de tăiat în pachet - Mayer

Despre Mayer

Cu o istorie de peste 70 de ani, producatorul german Mayer este recunoscut la nivel Mondial pentru calitatea și fiabilitatea agregatelor industriale de tăiat în pachet pe care le produce.

Designul mașinilor de ultimă generație, construcția solidă și componentele de înaltă precizie plasează ferăstraiele Mayer pentru panouri și ferăstraiele cu grinzi sub presiune printre cele mai bune din lume.

Mayer produce o gamă variată de agregate de tăiat în pachet dedicate atât materialelor din lemn, cât și pentru metale neferoase (aluminiu), materiale compozite, fibră de sticlă și plastic, cu diferite dimensiuni și înălțimi de tăiere.

Din 1950, fabrica din Lombach produce conform celor mai înalte standarde de calitate „Made in Germany”. Iar din 2019, Otto Mayer Maschinenfabrik face parte din Grupul Felder.