SKU: 03.07.32060

Pânză circulară FELDER Silent Power Silver pentru fierăstrău, cu diametru Ø 320 mm, cu 60 dinți, cu lățime de tăiere 4.4 mm

749,57 lei fără TVA

Discount

Cantitate 2+
Pret 712,09 lei
% Discount 5%

Livrare în 14-28 zile lucrătoare

Pânză circulară pentru dimensionarea panourilor, cu un dinte trapezoidal și doi dinți plați, în alternanță cu unghiul de înclinare pozitiv.
Pentru tăierea transversală a panourilor furniruite, panourilor vopsite și plastic, dar poate fi utilizată și pentru placaj, panouri vopsite pe ambele părți și panouri melaminate.
În cazul panourilor vopsite este recomandată utilizarea unei pânzei incizoare.
Din carbură de tungsten, material care prelungește de 20 de ori durata de viață a pastilei.
Produsele premium Silent-POWER® Silver sunt acoperite cu un strat de crom, strat care previne acumularea de reziduuri de rășină, astfel pânza oferă o calitate superioară a tăierii, durată de viață mare și o funcționare fără vibrații.
Reducând emisiile de zgomot și fiind perfect pretensionată, orice pânză circulară Silent-POWER® garantează tăieri fine și drepte, indiferent de adâncimea de tăiere.

Greutate 2,22 kg
Brand For Filter

FELDER

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pânză circulară FELDER Silent Power Silver pentru fierăstrău, cu diametru Ø 320 mm, cu 60 dinți, cu lățime de tăiere 4.4 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *