SKU: 02.0.474

Presă de brichetat FELDER FBP 50, capacitate 30-50 kg/h, diametru brichete Ø 50 mm, 3x400V 50Hz 4kW

Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Comandă sau cere ofertă online

  • Ai livrare rapidă la produsele din stoc
  • Îți răspundem în maxim 48h la cererile de ofertă

Felder FBP 50, presă de brichetat: Reduci volumul rumegușului cu până la 90% și scapi de grija depozitării acestuia

Sau folosești brichetele rezultate pentru a genera o nouă sursă de venit. Indiferent de cum dorești să folosești brichetele rezultate, o presă de brichetat are multe avantaje pentru un atelier de mobilă.

Presa de brichetat Felder FBP 50 are o structură solidă, cerințe de spațiu minime și costuri de întreținere reduse și garantează o capacitate de producție între 30-50 kg/h.

 ✓ Calitate austriacă recunoscută

Felder FBP 50 este produsă 100 % în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

✓ Garanții extinse prin Programul G+

Presa de brichetat Felder FBP 50 beneficiază de 3 ani garanție Felder, astfel încât să poți să te concentrezi fără griji pe dezvoltarea afacerii tale.

✓ Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓ Dedicată producătorilor de mobilă mici și mijlocii 

Felder FBP 50 are o capacitate de prelucrare de între 30 – 50 kg/oră, potrivit pentru firmele mici și mijlocii.

 

Reduci volumul de rumeguș până la 90%: brichete cu diametru de 50 mm

Nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu depozitarea rumegușului și a resturilor de lemn rezultate în urma prelucrării pentru că presa de brichetat te poate ajuta să reduci volumul rumegușului cu până la 90%.

 

Poți avea o sursă nouă de venit: valorificare rapidă și fără efort a brichetelor

Poți folosi brichetele pentru încălzirea atelierului sau poți pur și simplu să generezi o nouă sursă de venit vânzându-le. Datorită dimensiunilor reduse, acestea pot fi valorificate rapid, cu minimum de efort.

Cu presa de brichetat FELDER FBP 50 economisești spațiu în atelier: conectare rapidă cu sisteme de exhaustare

Destinată atelierelor mici și mijlocii, presa de brichetat este partenerul ideal când vine vorba de economisirea spațiului pentru că aceasta se poate atașa sistemului de exhaustare simplu și rapid datorită cadrului stabil și robust. Astfel economisești spațiu și rumegușul ajunge direct în presă, fără să fie încărcat manual în cuva de colectare.

Presa de brichetat Felder FBP 50 este compatibilă cu sistemele de exhaustare Felder Seria RL. Întră în legătură cu un consultant pentru mai multe detalii.

 

Ai garanția unei presări eficiente: structură robustă, unitate de presare performantă

Structura robustă a presei de brichetat contribuie la o eficiență sporită de presare a brichetelor. Unitatea principală cuprinde o unitate de presare performantă, iar unitatea hidraulică cuprinde senzor pentru nivelul de ulei, cu pornire automată, rezervor separat pentru ulei cu pompă și controlul vanei de alimentare.

Toate modelele de prese pentru brichete sunt disponibile cu alimentare pe partea dreaptă sau pe stânga, fără costuri adiționale, în funcție de nevoile tale.

 

Greutate 960 kg
Brand For Filter

FELDER

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Presă de brichetat FELDER FBP 50, capacitate 30-50 kg/h, diametru brichete Ø 50 mm, 3x400V 50Hz 4kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *