SKU: 02.0.480

Presă de brichetat FELDER FBP 70, capacitate 70-100 kg/h, diametru brichete Ø 70 mm, 3x400V 50Hz 11kW

Contactează-ne pentru termenul de livrare

Felder FBP 70, presă de brichetat: Reduci volumul rumegușului cu până la 90% și scapi de grija depozitării acestuia

Activitatea intensă dintr-un atelier de mobilă înseamnă comenzi multe de onorat, lucru care ne bucură, însă acest lucru vine și cu provocări, precum volumul mare de rumeguș și depozitarea acestuia. Presele de brichetat te pot ajuta să reduci rumegușul cu până la 90% și să generezi noi surse de venit pentru atelierul sau fabrica ta.

Brichetele sunt obținute prin proces de comprimare mecanică din rumeguș de lemn, așchii rezultate în urma tăierii, rindeluirii și a altor operații de prelucrare a lemnului, lemn mărunțit, bucăților de lemn de esență tare sau moale care rămân în urma prelucrării, prin intermediul unei prese de brichetat.

Presa de brichetat Felder FBP 70 are o structură solidă, cerințe de spațiu reduse și o capacitate de producție între 70-100 kg/h.

✓ Calitate austriacă recunoscut

Felder FBP 70 este produsă 100 % în Austria, în fabrica de lângă Innsbruck, doar cu materiale de calitate.

✓ Garanții extinse prin Programul G+

Presa de brichetat Felder FBP 70 beneficiază de 3 ani garanție Felder, astfel încât să poți să te concentrezi fără griji pe dezvoltarea afacerii tale.

✓ Asistență tehnică completă prin Blitz Service 

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență, precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

✓ Dedicată producătorilor de mobilă mijlocii și mari

Felder FBP 70 are o capacitate de prelucrare între 70-100 kg/oră, potrivit pentru firmele mijlocii și mari.

 

Reduci volumul de rumeguș cu până la 90%: brichete cu diametru de 70 mm

Nu trebuie să îți mai faci griji în legătură cu depozitarea rumegușului și a resturilor de lemn rezultate în urma prelucrării pentru că presa de brichetat te poate ajuta să reduci volumul rumegușului cu până la 90%. Felder FBP 70 poate procesa între 70 – 100 kg de brichete pe oră.

Cu presa de brichetat FELDER FBP 70 poți avea o sursă nouă de venit: valorificare rapidă și fără efort a brichetelor

Poți folosi brichetele pentru încălzirea atelierului sau poți pur și simplu să generezi o nouă sursă de venit vânzându-le. Datorită dimensiunilor reduse, acestea pot fi valorificate rapid și cu minimum de efort.

 

Economisește spațiu și timp: dimensiune redusă și conectare rapidă cu sistemele de exhaustare

Destinată atelierelor mijlocii și mari, presa de brichetat Felder FBP 70 te poate ajuta să economisești spațiu pentru că aceasta se poate atașa sistemului de exhaustare simplu și rapid datorită cadrului stabil și robust.

Astfel economisești și mai mult spațiu decât dacă ai folosi-o individual și rumegușul ajunge direct în presă, economisești și timp pentru că rumegușul nu mai trebuie să fie încărcat manual în cuva de colectare.

Presa de brichetat Felder FBP 70 este compatibilă cu sistemele de exhaustare Felder Seria RL. Întră în legătură cu un consultant pentru mai multe detalii la 0731 335 337.

 

Ai garanția unei presări eficiente: structură robustă, unitate de presare cu compresor performant

Structura robustă a presei de brichetat contribuie la o eficiență sporită de presare a brichetelor. Unitatea principală cuprinde o unitate de presare performantă, iar unitatea hidraulică cuprinde senzor pentru nivelul de ulei, cu pornire automată, rezervor separat pentru ulei cu pompă și controlul vanei de alimentare.

 

Ai confort și siguranță în utilizare: senzor de atenționare pentru nivelul uleiului

Pentru că o presă de brichetat poate fi utilizată constant, pe tot parcursul zilei, în timp ce tu te ocupi de producție, aceasta a fost construită pentru o utilizare intensivă și este echipată cu anumite opțiuni care să îți sporească gradul de confort. Are în dotare standard un senzor pentru nivelul de ulei care te anunță că trebuie suplimentată cantitatea de ulei ca tu să nu stai cu grija verificării constante a cantității de ulei.

Toate modelele de prese pentru brichete sunt disponibile cu alimentare pe partea dreaptă sau pe stânga, fără costuri adiționale, în funcție de nevoile tale.

 

Greutate 1600 kg
Diametru bricheta

70 mm

Capacitate

70-100 kg/h

Putere motor

12.5 kW

Dimensiuni

1750 x 1270 mm

Greutate

1600 kg

Cantitate ulei hidraulic

290 l

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Presă de brichetat FELDER FBP 70, capacitate 70-100 kg/h, diametru brichete Ø 70 mm, 3x400V 50Hz 11kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *