Coș

Asistență Tehnică: 021-4603388

L - V 09:00-18:00

Intră în

Intră în legătură cu noi

0731 335 337

L – V 09:00-18:00

Programul Buy-Back

Cu Buy-Back, orice vârstă are avantajul ei! Prin programul Buy-Back poți valorifica un utilaj vechi într-un avans pentru un utilaj nou sau second-hand superior, mai potrivit nevoilor tale actuale de producție.

Dacă ai decis că e timpul să investești în utilaje mai performante pentru atelierul tău, sună chiar acum la 0731 335 337 sau trimite un email la felder@felder.ro pentru a beneficia de program.

1. Înscrii utilajul în program
 • Trimite poze cu echipamentul vechi
 • Menționează marca și modelul acestuia 
 • Anul de fabricație (Dacă utilajul este achiziționat după 2007, este de ajuns să ne trimiteți seria acestuia.) 
 • Alte detalii relevante despre utilaj: stare de funcționare, semne de uzură, dacă utilajul este complet, putere motor, configurație etc. 
 • Detalii despre tine: localitate, date de contact 
 • Detalii despre viitoarea achiziție: dacă deja ai în minte un alt model de utilaj pe care ți-l dorești, adaugă asta în mesajul tău către noi.
2. Evaluare utilaj

După transmiterea informațiilor despre utilajul pe care dorești să-l înscrii în program, vei fi contactat de departamentul de Blitz Service pentru a stabili o întâlnire pentru evaluarea utilajului. 

3. Vei primi oferta de preț

După evaluarea utilajului, tehnicienii de la Blitz Service îți vor transmite un raport al echipamentului, precum și o ofertă de preț pentru acesta.  

Alege în funcție de buget și de planurile tale de dezvoltare cea mai bună soluție pentru tine.

1. Achiziționezi un nou utilaj

Poți achiziționa un utilaj nou sau second-hand din aceeași gamă sau gamă superioară folosind utilajul înscris în programul Buy-Back drept avans. Beneficiezi dacă dorești de o soluție de finanțare flexibilă din cadrul programului Flex-Fin® pentru utilajul nou.

2. Primești banii pe utilaj

Poți alege să primești banii pe utilajul vechi fără să achiziționezi un alt utilaj.

Valorificarea unui utilaj care nu mai corespunde nevoilor actuale de producție prin intermediul programului de Buy-Back reprezintă o formă mai simplă, mai eficientă, mai ieftină și fără bătăi de cap prin care poți achiziționa utilaje mai performante pentru atelier.

 • Economisești timp, energie și bani. Vânzarea utilajului pe cont propriu poate deveni un proces dificil care nu-ți garantează soluționarea într-un timp scurt sau în timpul dorit de tine.
 • Prin intermediul programului beneficiezi de o evaluare autorizată, transparentă și corectă a utilajului vechi.
 • Beneficiezi de un preț special pentru utilajul nou dorit de tine prin programul de finanțare flexibilă Flex-Fin®.
 • Programul Buy-Back îți oferă siguranță și transparență totală în efectuarea tranzacțiilor, precum și garanția că vei primi cea mai bună ofertă pentru echipamentul tău.
 • Banii primiți pe echipamentul tău pot constitui baza financiară pentru achiziția unui nou utilaj, pe care îl poți configura în aceeași zi în care se face tranzacția în cadrul Buy-Back.
 • Beneficiezi de consiliere profesională în alegerea noului echipament în funcție de mărimea afacerii și a nevoilor tale.
 • Noul echipament achiziționat beneficiază de garanție în funcție de tehnologia dorită, asistență tehnică permanentă în perioada garanției, dar și post garanție, instruire a personalului și piese de schimb.

Echipamentul pe care dorești să-l înscrii în program nu trebuie să aibă probleme tehnice care nu pot fi remediate.

Nu există limită de vechime a echipamentului pe care dorești să-l înscrii în program.

Programul se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice cu reședința în România.