SKU: 423-034

Tampon FELDER X-Life de ghidaj în spate, cu inserție ceramica, pentru 13.0.008 sau 13.0.009, diametru Ø 50 mm, cilindru de conectare Ø 20 x 60 mm

194,56 lei fără TVA

Livrare în 7-21 zile lucrătoare

Role X-Life® de ghidaj pentru partea din spate a pânzelor la fierăstraiele panglică, cu inserție ceramică.
Cu cilindru de conectare Ø 20 x 60 mm și diametru de Ø 50 mm.
Spre deosebire de ghidajele clasice, ghidajele ceramice X-Life® sunt mai rezistente la uzură și permit o utilizare îndelungată, lucru care conduce la reducerea costurilor de întreținere chiar din prima zi de utilizare.
Acestea garantează rezultate bune de tăiere și stabilitate maximă a panglicii prin intermediul a 4 blocuri de ghidare și a rolelor ceramice posterioare direct adiacente pânzei.
Acestea au o suprafață plană care contribuie la o rezistență redusă la frecare, generează mai puțină căldură și reduc emisiile de zgomot. Toate aceste lucruri fac ca ghidajele ceramice să ofere o calitate constantă pentru o perioadă lungă de timp în comparație cu ghidajele convenționale.
Ghidajele ceramice X-Life® sunt dedicate doar fierăstraielor verticale cu panglică Hammer și Felder, iar dacă deja ai un banzic din portofoliul Felder Group.

Greutate 0,27 kg
Brand For Filter

FELDER

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tampon FELDER X-Life de ghidaj în spate, cu inserție ceramica, pentru 13.0.008 sau 13.0.009, diametru Ø 50 mm, cilindru de conectare Ø 20 x 60 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *