Coș

Asistență Tehnică: 021-4603388

L - V 09:00-18:00

Intră în

Intră în legătură cu noi

0731 335 337

L – V 09:00-18:00

Schneider

Producătorul german Schneider Airsystems are o experiență de peste 50 de ani în domeniul soluțiilor de aer comprimat și deține un portofoliu complet de produse: compresoare portabile, mobile și staționare, compresoare cu șurub sau piston, uscătoare de aer comprimat, vase tampon, precum și accesorii și pistoale pneumatice.

Schneider

Producătorul german Schneider Airsystems are o experiență de peste 50 de ani în domeniul soluțiilor de aer comprimat și deține un portofoliu complet de produse

Compresoare mobile cu piston schneider airsystems

Despre Schneider Airsystems

Compresoarele de aer au o gamă largă de aplicații și utilizări și se găsesc în medii diverse de activități, de la cele casnice până la cele industriale. Compresoarele cu piston sunt recomandate în aplicații punctuale cum ar fi alimentarea sculelor pneumatice, iar compresoarele cu șurub în aplicații cu necesar de debit constant de aer cum ar fi alimentarea utilajelor de prelucrarea lemnului.

Schneider Airsystems are o experiență de peste 50 de ani în producerea pentru utilizatorii profesioniști a soluțiilor de aer comprimat de înaltă performanță: compresoare portabile, mobile și staționare, compresoare cu șurub sau piston, uscătoare de aer comprimat, vase tampon, precum și accesorii și pistoale pneumatice.

Cu o tradiție atât de lungă și lansând în mod constant produse noi și inovatoare, Schneider Airsystems este unul dintre cei mai importanți producători germani din domeniu, fiind prezent în peste 25 de țări.