SKU: 300-04-0022

Set de unelte CNC FELDER Silent-Power în cutie plastic, fără burghiu

1,499.67  fără TVA

Livrare în 7-21 zile lucrătoare

Set de scule STARTER pentru utilaje tip CNC (centre de prelucrare cu comandă numerică) utilizabile pentru operații de frezare a suprafețelor plane și a laturilor panourilor din lemn, PAL, MDF, PFL, placaj precum și a altor materiale .
Pot fi executate prelucrări de formatizare, planare, caneluri, tăieri sau decupări ale pieselor în diferite etape de producție, degroșare sau finisare.
Setul este livrat într-o cutie de plastic, sculele fiind gata pentru utilizarea imediată, acestea sunt asamblate, echilibrate și calibrate.
Setul include 4 conuri de prindere cu pensete și 4 freze:
1. Freză de degroșare elicoidală cu 2 începuturi pentru formatizare și executare de canale pentru lemn de esență tare și moale precum și pentru PAL, MDF, etc. Este montată într-o mandrină HSK F 63. Date tehnice: Ø 16, NL 55, S 16, GL 110, Z 3, RL, Drall RD.
2. Freză de finisare elicoidală cu 2 începuturi pentru formatizare și executare de canale pentru lemn de esență tare și moale precum și pentru PAL, MDF, etc. Este montată într-o mandrină HSK F 63. Date tehnice: Ø 18, NL 50, S 18, GL 100, Z 2 + 2, RL, Drall WD.
3. Freză cu cuțit amovibil și reversibil pentru formatizare și executare de canale pentru lemn de esență moale precum și pentru PAL, MDF, etc. Este montată într-o mandrină HSK F 63. Date tehnice: Ø 18, NL 50, S 16, GL 115, Z 1 + 1, LL.
4. Freză diamantată pentru formatizare și executare de canale pentru PAL, MDF, brut sau înnobilat etc. Este montată într-o mandrină fixă HSK F 63. Date tehnice: Ø 18, NL 43, S 20, GL 105, Z 1 + 1, RL, Drall WD.
Acestea sunt însoțite de desene tehnice unde se regăsesc toate datele tehnice ale sculelor, coduri, materiale, cote și viteze de lucru.
Fiind un set de scule universale este binevenit în orice atelier, putând fi utilizat și de către cei care se inițiază în această activitate și de către utilizatorii experimentați.
Calitate profesională Silent-POWER®.

Greutate 9.34 kg
Brand For Filter

FORMAT-4

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set de unelte CNC FELDER Silent-Power în cutie plastic, fără burghiu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *