SKU: 401-255

Sistem profesional mobil de exhaustare FELDER AF 14 cu 1 sac filtrant, 1 sac de colectare de 200 l, debit de aer aspirat 2.350 mc/h,gură de exhaustare Ø 140 mm, 1×230 V

3.495,85 lei fără TVA

Livrare în 7-21 zile lucrătoare

În stoc

Felder AF 14, sistem mobil de exhaustare: Aspirare maximă în cele mai mici spații

Soluțiile profesionale de exhaustare seria Felder AF oferă eficiență în aspirarea rumegușului rezultat din prelucrare în cele mai mici ateliere. Acestea îți asigură un grad ridicat de flexibilitate datorită structurii pe roți care îți permite mutarea sistemului de la un utilaj la altul în funcție de nevoile de prelucrare, dar te ajută și să economisești timp datorită sistemului de schimbare rapidă a sacului colector.

Sistemul de exhaustare mobil AF 14 din gama Felder este echipat cu un motor monofazic 1 x 230 V, asigură un volum optim de exhaustare de 2.350 m³/h și o capacitate a sacului colector de 200 litri. Astfel, te bucuri de un mediu de lucru mai curat și mai sănătos atât tu, cât și operatorii din atelierul tău.

 

✓   Calitate garantată

Produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

✓   3 ani garanție Felder

Cu garanția extinsă de 3 ani Felder pentru sistemul de exhaustare ai siguranța utilizării sistemului pentru o perioadă îndelungată de timp fără griji.

✓   Soluție de exhaustare profesională cu o investiție minimă

Destinat atelierelor mici și mijlocii aflate la început de drum care își doresc un sistem de exhaustare profesional la un preț accesibil.

✓   Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Beneficiezi de o exhaustare profesională: putere mare de extragere și capacitate mare de colectare

Chiar dacă te afli la început de drum sau pur și simplu ai un spațiu redus în atelier, beneficiezi de o exhaustare profesională cu Felder AF 14. Acesta are o putere mare de extragere a rumegușului (2.350 m³/h) datorită rotorului echilibrat dinamic cu palete de oțel, a motorului monofazic de 1 x 230 V cu puterea de 1.1 kW și a capacității de colectare de 200 litri, fiind echipat cu un sac colector.

 

Economisești timp: schimbarea rapidă a sacului colector

Sistemul de schimbare rapidă a sacilor de exhaustare îți asigură continuitate în activitate și te ajută să economisești timp prețios pe care să îl dedici altor activități care contează pentru afacerea ta. Ușor și rapid, datorită sistemului de prindere cu colier, înlocuirea sacului colector se realizează din doar câteva mișcări. Vezi în video de mai jos cât de simplu este.

 

 

Cu sistemul profesional mobil de exhaustare FELDER AF 14 economisești spațiu în atelier: cerințe minime de spațiu și mobilitate sporită

Pentru că atunci când nu ai suficient spațiu în atelier dimensiunile echipamentelor contează la fel de mult ca performanța lor, Felder AF 14 este soluția ideală datorită dimensiunilor mici pe care le are: 960 x 570 x 2.015 mm.

Pe lângă faptul că sistemul de exhaustare ocupă puțin spațiu în atelier, acesta poate fi amplasat oriunde dorești în atelier și îl poți instala oricând pe altă mașină de prelucrarea lemnului atunci când ai nevoie.

Și deplasarea exhaustorului de la un utilaj la altul o vei realiza cu ușurință pentru că AF 14 este echipat cu roți de ghidare care te ajută să muți exhaustorul fără efort.

 

Te bucuri de eficiență și mai mare în exhaustare: filtru care se încadrează în clasa de aspirare a prafului M (opțional)

În varianta standard, filtrul sistemului de exhaustare este realizat dintr-un material special pentru a maximiza fluxul de aer, astfel încât să beneficiezi de o exhaustare eficientă și să ai parte de un mediu de lucru mai sănătos.

Pentru o și mai bună aspirare a prafului ai posibilitatea de a echipa exhaustorul cu un sistem de filtrare a prafului cu tambur din poliester cu înălțimea de 1.200 mm care îți asigură o exhaustare și mai eficientă și acoperă o suprafață de până la 13.1 m², fiind construit conform clasei de aspirare a prafului M (concentrație maximă admisă a particulelor ≥ 0,1 mg/m3).

 

Greutate 40 kg
Debit

2350 m³/h

Clasa praf

L

Capacitate sac colector

200 l

Putere motor

2.2 kW

Putere

1.5 kW

Diametru conexiune

140 mm

Tensiune alimentare

230 V

Frecventa

50 Hz

Dimensiuni (L x l x H)

965 x 575 x 2030 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem profesional mobil de exhaustare FELDER AF 14 cu 1 sac filtrant, 1 sac de colectare de 200 l, debit de aer aspirat 2.350 mc/h,gură de exhaustare Ø 140 mm, 1×230 V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *