SKU: 401-258

Sistem profesional staționar de exhaustare FELDER AF 22 S cu 1 sac filtrant, 2 saci de colectare de 200 l, debit de aer aspirat 3.100 mc/h,2 guri de exhaustare Ø 120/80 mm, 3x 400 V,stand fix

6.161,75 lei fără TVA

Livrare în 2-4 zile lucrătoare

În stoc

Felder AF 22 S, sistem de exhaustare: cea mai bine vândută gamă de exhaustoare de la Felder Gruppe

De peste 25 de ani, Seria AF 22 de sisteme de aspirare a rumegușului este una dintre cele mai cunoscute și folosite game de exhaustoare de la Felder Gruppe. Avantajele acesteia au făcut întotdeauna diferența: cerințe minime de spațiu, debit mare de aspirare, capacitate mare de colectare și schimbare a sacilor colectori în doar 15 secunde, toate cu investiție accesibilă.

Felder AF 22 Stand este varianta staționară a modelului AF 22. Acesta are un volum de aspirare de 3.100 mc/h, 2 guri de exhaustare, capacitate de colectare de 400 l și motor trifazic de 3 x 400V.

 

✓   Calitate garantată

Produs 100% în Austria, doar cu materiale de calitate.

✓   3 ani garanție Felder

Cu garanția extinsă de 3 ani Felder pentru sistemul de exhaustare ai siguranța utilizării sistemului pentru o perioadă îndelungată de timp fără griji.

✓   Ideal pentru atelierele mici și mijlocii

Cu un raport calitate-preț avantajos, sistemul de exhaustare Felder AF 22 S reprezintă o soluție potrivită atât pentru atelierele mici, cât și pentru atelierele mijlocii care își doresc o soluție de exhaustare profesională.

✓   Asistență tehnică completă prin Blitz Service

Beneficiezi de asistență tehnică dedicată în garanție și post-garanție oriunde în România și o gamă largă de servicii de asistență precum instruire, instalare și reparații prin programul Blitz Service.

 

Ai garanția unei aspirări eficiente: rotor echilibrat dinamic cu palete de oțel

Felder AF 22 Stand oferă o aspirare constantă și eficientă a rumegușului și a resturilor rezultate în urma prelucrării lemnului. Sistemul are un debit mare de aspirare de 3.100 m³/h datorită rotorului echilibrat dinamic cu palete de oțel. Iar cele două guri de exhaustare de Ø 120 & 80 mm îți permit să conectezi exhaustorul la două utilaje în același timp.

 

Beneficiezi de capacitate mare de colectare: 2 saci de colectare cu 200 l fiecare

Nu mai trebuie să schimbi des sacii de colectare pentru că AF 22 Stand oferă o capacitate de colectare a rumegușului de 400 l.

 

Câștigi timp: schimbarea rapidă a sacului colector în doar 15 secunde

Sistemele de aspirare de la Felder depășesc recordul la rapiditatea de schimbare a sacilor de colectare. Sistemul inteligent de prindere a sacilor asigură un timp scurt de schimbare a sacilor:

  • 4 secunde – desfaci sistemul de prindere a sacului și îndepărtezi sacul.
  • 8 secunde – atașezi un nou sac colector.
  • 3 secunde – închizi sistemul de prindere a sacului colector.

Sistemul de schimbare rapidă a sacilor de exhaustare îți asigură continuitate în activitate și te ajută să economisești timp prețios pe care să îl dedici altor activități care contează mai mult pentru afacerea ta.

Vezi în video cât de repede se schimbă sacii colectori.

 

 

Economisești spațiu în atelier: dimensiuni reduse

Fie că vrei să conectezi sistemul de exhaustare la un fierăstrău circular, fie la o mașină de îndreptat și rindeluit sau la un alt utilaj pentru prelucrarea lemnului, cu AF 22 Stand poți realiza ușor acest lucru datorită dimensiunilor reduse de 1.300 x 580 x 2.150 mm.

Cu sistemul profesional staționar de exhaustare FELDER AF 22 te bucuri de eficiență și mai mare în exhaustare: filtru care se încadrează în clasa de aspirare a prafului M (opțional)

În varianta standard, filtrul sistemului de exhaustare este realizat dintr-un material special pentru a maximiza fluxul de aer, astfel încât să beneficiezi de o exhaustare eficientă și să ai parte de un mediu de lucru mai sănătos. Pentru o și mai bună aspirare a prafului ai posibilitatea de a echipa exhaustorul cu un sistem de filtrare a prafului cu tambur din poliester cu înălțimea de 1.200 mm care îți asigură o exhaustare și mai eficientă și acoperă o suprafață de până la 13.1 m², fiind construit conform clasei de aspirare a prafului M (concentrație maximă admisă a particulelor ≥ 0,1 mg/m3).

 

Greutate 75 kg
Debit

3100 m³/h

Clasa praf

L

Capacitate sac colector

2 x 200 l

Putere motor

3 kW

Putere

3 kW

Diametru conexiune

120 mm

Tensiune alimentare

400 V

Frecventa

50 Hz

Dimensiuni (L x l x H)

1300 x 580 x 2150 mm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem profesional staționar de exhaustare FELDER AF 22 S cu 1 sac filtrant, 2 saci de colectare de 200 l, debit de aer aspirat 3.100 mc/h,2 guri de exhaustare Ø 120/80 mm, 3x 400 V,stand fix”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *